Lumiesteet

Lumiesteet estävät lumen putoamisen katolta. Lisäksi lumiesteet suojaavat katolla sijaitsevia rakenteita.

Lumiesteet estävät vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteet voidaan asentaa suojaamaan katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Pisko lumiesteet on suunniteltu helpoksi asentaa ja myös muotoiltu kauniiksi katsella. Lumiesteet ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Pisko lumiesteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Jokaiselle kattotyypille löytyy omat kiinnikkeet. Pisko lumiesteiden tuoteperheestä löytyy sopivat ratkaisut vaativiinkin kohteisiin. Putkilumiesteiden lisäksi valikoimassa on lumiaita. Lumiesteisiin on saatavilla myös lisäprofiileita vaativimpiin kohteisiin.

 

Pisko SnowDefence 150

Pisko lumiesteiden tuoteperheestä löytyy perinteisen kaksiputkisen lumiesteen lisäksi 3-putkinen lumiesteratkaisu sekä Pisko SnowDefence 150 lumiaita.

Pisko SnowDefence 150 on Pisko® UniSeam kiinnitysteknologiaan perustuva uudenlainen lumiestekiinnike, joka mahdollistaa monipuolisesti erilaisia asennusvaihtoehtoja lumikuormien hallintaan erityisesti pystysaumakatoilla. Lumiestekiinnikkeeseen voidaan kiinnittää lumiaita, lumiesteputket ja lisävarmuutta lumikuormien hallintaan tuova lumikampa. Lumiesteputki- ja lumiaitaratkaisuista löytyvät kiinnikkeet myös kermi- ja teräskatoille.

 

Lumiaita

Pisko SnowDefence 150 Compact lumiaita on kevyt ja jämäkkä. Lumiaita sopii kokonsa puolesta erityisesti omakotitaloihin. Lumiaita on ulkonäkönsä puolesta myös varteenotettava vaihtoehto kaksiputkiselle lumiesteelle. Saumakatoilla lumiaita voidaan varustaa lumikammalla. Lumikampa estää tehokkaasti lumiesteen alta valuvan lumen ja jää putoamisen. Jos haet omakotitaloon turvallisinta lumiestevaihtoehtoa niin Pisko SnowDefence 150 compact lumiaita lumikammalla on valintasi.

Pisko lumiaita sopii omakotitalojen lumiesteeksi.

3-putkinen lumieste

Kiinnitysjärjestelmällä saadaan toteutettua perinteiseen kaksiputkiseen lumiesteeseen verrattuna korkeampi lumiesteratkaisu. 3-putkinen lumiesteratkaisu voidaan toteuttaa lumikammalla tai ilman.

3-putkinen korkea lumieste lumiekuormien hallintaan valumaesteella tai ilman.

Lumikampa saumakatoille

Lumikamman voi asentaa saumakatolle myös erillisenä ratkaisuna, monikäyttöisellä saumakaton kiinnikkeellä. Lumikampa asennetaan räystäälle ja näin estetään tehokkaasti jään tippuminen katolta.

lumikampa estää jään putomaisen saumakatoilta.

Testattua turvallisuutta

Ratkaisut ovat testattu erittäin kattavasti, ja ne täyttävät sekä kotimaisen lumiesteiden varmennustodistuskriteeristön vaatimukset että lumiestestandardi SS 83 13 35 vaatimukset kokonaisuudessaan.

Lue ratkaisuista tarkemmin Pisko SnowDefence 150 esitteestä.

 

Onko lumiesteiden pakko löytyä katolta?

Lumiesteitä tulee käyttää katolla, kun sen jyrkkyys on 1:8 (eli noin 7 astetta) tai jyrkempi. Lumiesteet tulee sijoittaa mahdollisimman lähelle räystästä siten, että lumikuormat siirtyvät kantaviin rakenteisiin. Lumiesteen ja sen kiinnityksen tulee kestää vähintään 5 kN/ m lappeen suuntainen kuormitus. Pisko lumiesteet täyttävät RT 85-11132 ohjekortin (Vesikaton turvavarusteet) vaatimukset. Pisko lumiesteille on myönnetty varmennustodistus kansallisen hyväksyntämenettelyn mukaan.

 

Lumiesteiden materiaali ja värit

Materiaali:

– lumiesteputken materiaali erikoisluja sinkitty rakenneteräs
– lumiesteputken halkaisija 32 mm ja pituus 3000 mm
– lumiestekiinnikkeiden materiaali erikoisluja sinkitty rakenneteräs

Varastovärit:

Lumiesteiden vakiovärit ovat vaalea harmaa RR 21, harmaa RR 22, tumma harmaa, RR 23, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750, havunvihreä RR 11, tumma ruskea RR 32, ja musta RR 33. Saatavilla myös muut RR- ja RAL-sävyt.

Lumiesteitä on saatavilla kaikissa vesikaton väreissä.

 

Lumiesteet asennettuna tai tarvikkeena jälleenmyyjiltämme kautta maan!

 

Lumi­esteet

Tiivisteet

Pisko tiivisteet

Sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmällä turvallisuus uudelle tasolle! Vaijerijärjestelmä on turvallinen ja toimiva kokonaisratkaisu yhtenäiseksi turvaköyden kiinnityspisteeksi. Käyttäjä on koko ajan kiinni turvavaijerissa putoamisen varalta.

Tutustu tuotteisiin about Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Pisko MultiFast on erityisesti loivien kattojen kulkuteiden tukevaan ja turvalliseen kiinnittämiseen kehitetty ratkaisu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Sadevesi­järjestelmät

Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.
Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Tikas­tuotteet

Lumi­esteet

Pisko lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Lumi­esteet

Katto­sillat

Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. CE-merkityllä kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Katto­sillat

Turva­varusteet katolle

Pisko turvavarusteet varmistavat turvallisen siirtymisen vesikatolle ja liikkumisen katon huoltokohteisiin. Turvavarusteet ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko kattoturvatuotteilla ja turvavarusteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Turva­varusteet katolle

Kouru­rainat ja pelti­kelat

Piristeelin valikoimasta löytyy laaja valikoima Suomessa valmistettua terästä erilaisiin käyttötarpeisiin. Raaka-aineet ovat läheltä hankittuja ja siten ekologisesti kestävä valinta. Varastostamme saat nopealla toimitusajalla CE-merkityt 610 mm ja 1250 mm peltikelat sekä koururainat.

Tutustu tuotteisiin about Kouru­rainat ja pelti­kelat

Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko Solar

Paloluukku

Pisko paloluukku eli pelastautumisluukku on tarkoitettu hätäpoistumistieksi kerrostalojen parvekkeilta. Helppokäyttöinen tuote varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta. Pisko paloluukun kaikki osat ovat Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty. Tuotteella on 40 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Paloluukku