Lumiesteet

Lumiesteet estävät lumen putoamisen katolta. Lisäksi lumiesteet suojaavat katolla sijaitsevia rakenteita.

Lumiesteet estävät vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteet voidaan asentaa suojaamaan katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Reklamaatiovapaat Pisko lumiesteet on suunniteltu helpoksi asentaa ja myös muotoiltu kauniiksi katsella. Lumiesteet ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu Piristeelin tuoteuutuuteen, Pisko UniSeam kiinnitysjärjestelmään.
Pisko UniSeam – kaikille nykyaikaisille saumakatoille.

Saumakaton lumiestekiinnike Pisko UniSeam

PISKO UNISEAM

Lumiesteitä tulee käyttää katolla, kun sen jyrkkyys on 1:8 tai jyrkempi. Lumiesteet tulee sijoittaa mahdollisimman lähelle räystästä siten, että lumikuormat siirtyvät kantaviin rakenteisiin. Lumiesteen ja sen kiinnityksen tulee kestää vähintään 5 kN/ m lappeensuuntainen kuormitus. Pisko lumiesteet täyttävät RT 85-11132 ohjekortin (Vesikaton turvavarusteet) vaatimukset. Pisko lumiesteille on myönnetty varmennustodistus kansallisen hyväksyntämenettelyn mukaan.

Pisko lumiesteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Jokaiselle kattotyypille löytyy omat kiinnikkeet. Pisko lumiesteiden tuoteperheestä löytyy sopivat ratkaisut vaativiinkin kohteisiin. Putkilumiesteiden lisäksi valikoimassa on lumiaita. Lumiesteisiin on saatavilla myös lisäprofiileita vaativimpiin kohteisiin. Pisko räystäsesteen avulla esimerkiksi estetään varmasti vähäinenkin jään ja lumen putoaminen saumakatoilta.
Lumiesteiden tuoteluettelosta löydät kaikki lumiesteisiin kuuluvat osat. Katso myös Pisko räystäsesteen esite.

Materiaali:

– lumiesteputken materiaali erikoisluja sinkitty rakenneteräs
– lumiesteputken halkaisija 32 mm ja pituus 3000 mm
– lumiestekiinnikkeiden materiaali erikoisluja sinkitty rakenneteräs

Varastovärit:

Lumiesteiden vakiovärit ovat vaalea harmaa RR 21, harmaa RR 22, tumma harmaa, RR 23, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750, havunvihreä RR 11, tumma ruskea RR 32, ja musta RR 33. Saatavilla myös muut RR- ja RAL-sävyt.

Lumiesteitä on saatavilla kaikissa vesikaton väreissä.

 

Lumiesteet asennettuna tai tarvikkeena jälleenmyyjiltämme kautta maan!

 

PISKO LUMIAITA

Lumiaita on suunniteltu varmistamaan isoissa kiinteistöissä ja laajoilla katopinta-aloilla ettei lumikuormat pääse putoamaan katolta.

Pisko lumiaita on tehty turvaamaan alueita, jotka ovat suurten rakennusten ja laajojen kattopinta-alojen ympärillä. Lumiaidalla varmistat turvallisen kulkemisen esimerkiksi kerrostalojen lähellä. Korkealla ja kestävällä lumiaitaprofiililla varmistutaan siitä, ettei katoilla oleva lumi ja jää pääse putoamaan hallitsemattomasti aiheuttaen vahinkoa ihmisille ja omaisuudelle.

Tekniset tiedot:

– materiaali 1,5 mm sinkitty teräs
– pituus 3000 mm
– korkeus 200 mm

PISKO RÄYSTÄSESTE

Ainutlaatuinen Pisko räystäseste estää lumen ja jään putoamisen katolta.

Pisko räystäseste estää vähäisenkin lumen ja jään putoamisen saumakatoilta. Räystäseste asennetaan räystäskiinnikkeillä Pisko lumiestekiinnikkeeseen. Lumikuormat jäävät näin pääosin kantavien rakenteiden päälle ja räystäseste hoitaa kantavan linjan eteen jäävät kuormat. Räystäseste soveltuu hyvin esimerkiksi kohteisiin, joissa on vaarana kadulle putoava lumi tai jää.

Tekniset tiedot:

– materiaali 2,5 mm sinkitty teräs
– pituus 3000 mm
– korkeus 75 mm

Lataa Pisko räystäsesteen esite!

 

Lumiesteet asennettuna tai tarvikkeena jälleenmyyjiltämme. Katso jälleenmyyjät!

 

Lumi­esteet

Tiivisteet

Pisko tiivisteet

Sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmällä turvallisuus uudelle tasolle! Vaijerijärjestelmä on turvallinen ja toimiva kokonaisratkaisu yhtenäiseksi turvaköyden kiinnityspisteeksi. Käyttäjä on koko ajan kiinni turvavaijerissa putoamisen varalta.

Tutustu tuotteisiin

Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Pisko MultiFast on erityisesti loivien kattojen kulkuteiden tukevaan ja turvalliseen kiinnittämiseen kehitetty ratkaisu.

Tutustu tuotteisiin

Sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin

Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.
Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin

Lumi­esteet

Pisko lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin

Katto­sillat

Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. CE-merkityllä kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin

Turva­varusteet katolle

Pisko turvavarusteet varmistavat turvallisen siirtymisen vesikatolle ja liikkumisen katon huoltokohteisiin. Turvavarusteet ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko kattoturvatuotteilla ja turvavarusteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin

Kouru­rainat ja pelti­kelat

Piristeelin valikoimasta löytyy laaja valikoima Suomessa valmistettua terästä erilaisiin käyttötarpeisiin. Raaka-aineet ovat läheltä hankittuja ja siten ekologisesti kestävä valinta. Varastostamme saat nopealla toimitusajalla CE-merkityt 610 mm ja 1250 mm peltikelat sekä koururainat.

Tutustu tuotteisiin

Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin

Paloluukku

Pisko paloluukku eli pelastautumisluukku on tarkoitettu hätäpoistumistieksi kerrostalojen parvekkeilta. Helppokäyttöinen tuote varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta. Pisko paloluukun kaikki osat ovat Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty. Tuotteella on 40 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin