Kourukoneet

Valmistamme Rainway brändillä tunnetut kourukoneet puolipyöreän kouruprofiilin tuotantoon yli 20 vuoden kokemuksella. Markkinoiden suosituimman malliston lisäksi maahantuomme kantikkaita NTM kourukoneita. Koneet ovat lähes huoltovapaita ja takuulla pitkäikäisiä.

Kourukoneet

Tarjoamme laajan valikoiman koneita puolipyöreän räystäskourun tuotantoon. Varmatoimiset ja suoraan peltirainasta kaunista räystäskourua muovaavat Rainway kourukoneet ovat ammattilaisten suosiossa ympäri maailman. Toimitamme koneita kotimaamme lisäksi myös vientiin. Vuosien saatossa konetoimituksia on tehty aina Havaijin saarille saakka. 90-luvun loppupuolella luotu ja 2000-luvulla edelleen kehitetyt omat Pisko kouruprofiilimme ovat saavuttaneet markkinalla suuren suosion.

Laaja valikoima kourukoneita puolipyöreän räystäskourun tuotantoon

Luota aitoon Piskoon

Rainway koneilla valmistettuihin kouruihin aidot Pisko tuotteet sopivat kuin nenä päähän. Varmista aina, että kyseessä on aidot ja alkuperäiset kuhunkin kouruprofiiliin sopivat Pisko tuotteet, sillä heikompilaatuisia halpoja kopioita tuotteista on myös viime vuosina ilmestynyt markkinoille.

Pyrimme aina tekemään asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaista yhteistyötä, jolloin konehankintaan kuuluu olennaisena osana myös mutkaton huoltopalvelu sekä aidot Pisko sadevesijärjestelmien osat ja kattoturvatuotteet. Näin pyrimme varmistamaan täyden laatutason ja korkeimman asiakastyytyväisyyden. Laadukkaalle kokonaisuudelle voimme näin ollen myöntää todella pitkän 50 vuoden teknisen takuun.

Kourukoneet valmistetaan alusta loppuun Kauhavan tehtaallamme

Kourukoneet valmistetaan pitkällä ammattitaidolla

Kourukoneet säädetään asiakkaan toiveiden mukaan

Puolipyöreät kourukoneet

Valmistamme tehtaallamme Kauhavalla Rainway kourukoneita 125 mm, 150 mm ja 180 mm puolipyöreän kouruprofiilin tuotantoon. Kourukoneita on saatavilla kuhunkin tarpeeseen sopivalla varustelutasolla.

Perus varustelutasoon kuuluu tyypillisesti
1. valitun kokoluokan kone
2. manuaalileikkuri
3. rullateline
4. pystykelaushaspeli
5. kourun ajamiseen tarkoitettuja tukitelineitä

Varustelua voi täydentää esimerkiksi hydraulitoimisella leikkurilla, mittalaitteella ja erilaisilla muilla lisävarusteilla. Valmistamme myös koneet tehdastuotantoa varten. Rainway HD (Heavy Duty) koneet on suunniteltu erityisesti kuparin, alumiinin ja kovemman teräksen työstöön. Rainway on markkinoiden suosituin kone puolipyöreän räystäskourun tuotantoon.

Kourukone mallisto

Rainway U-style 5/10 (125 mm)
Rainway U-style 6/12 (150 mm)
Rainway U-style 6/12 HD (150 mm)
Rainway U-style 7 HD (180 mm)

Laadukas Rainway kourukone tyylikkään matta mustana

Rainway HD kourukoneet on suunniteltu erityisesti kuparin, alumiinin ja kovemman teräksen työstöön

Markkinoiden suosituin kourukone puolipyöreän räystäskourun tuotantoon myös tehdasasetuksilla

Kourukoneiden varusteet

 • Manuaalileikkuri
 • Hydraulinen leikkuri
 • Mittalaite
 • Ajoautomatiikka kosketusnäytöllä
 • Säädettävät tehdasjalat
 • Rullatelineet
 • Rainakelauksen ohjausrulla
 • Pisko rainahaspeli, pysty
 • Koneeseen asennettava käännettävä pystyhaspeli
 • Rainahaspelin kuljetuspyörät
 • Pisko kourunajon tukiteline

 

Lataa Rainway kourukoneiden esite!

Kanttiset kourukoneet

Tällä vuosituhannella trendi on ollut pitkälti puolipyöreään kouruun kallistuneena. Kantikkaalle kouruprofiilille on olemassa kuitenkin paljon todella sopivia käyttökohteita. Kantikkaan kouruprofiilin valmistukseen maahantuomme amerikkalaisen pitkät perinteet omaavan New Tech Machineryn valmistamia kourukoneita. NTM koneet ovat varmatoimisia ja ammattikäytössä varsin huoltovapaita. Piristeel Oy toimii NTM kourukoneiden jälleenmyyjänä yksinoikeudella Skandinaviassa ja Baltian maissa.

Mallisto

NTM Mach II 5” (125 mm)
NTM Mach II 6” (150 mm)
NTM Mach II 5/6” Combo (125 mm / 150 mm)

Varusteet

 • Manuaalileikkuri
 • Hydraulinen leikkuri
 • Mittalaite
 • Ajoautomatiikka kosketusnäytöllä
 • Säädettävät tehdasjalat
 • Rullatelineet
 • Pisko rainahaspeli, pysty
 • Rainahaspelin kuljetuspyörät
 • Pisko kourunajon tukiteline
 • NTM Gutter Art koristelaite

Tutustu New Tech Machineryn koneiisiin osoitteessa www.newtechmachinery.com

6 tuuman NTM Kanttinen kourukone

Huolto ja varaosat

Paraskin kone vaatii säännöllistä huoltoa, että työt sujuvat. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan huoltopalvelun tehtaallamme. Tarvittaessa käymme huoltamassa koneet myös asiakkaidemme luona. Varaosat löytyvät kaikkiin toimittamiimme koneisiin nopeasti ja kattavasti.

Koneiden toimimattomuus on kallista. Pyrimme palvelussamme siihen, että ratkaisemme ongelmatilanteet samaan aikaan ripeästi mutta kattavasti. Kun koneen rullat pyörivät tehokkaasti niin myös asiakkaamme menestyy.

Konetoimituksen yhteydessä annamme ohjeet asiakkaan tehtäviksi suositelluista yleisistä ylläpitohuolloista. Koneet kannattaa myös huollattaa tehtaalla kerran vuodessa tai kerran kahdessa vuodessa niiden käyttöasteen mukaan.

Kourukoneiden huoltopalvelu on ensiluokkaista

Takuu

Koneille myönnämme mekaanisten komponenttien osalta kolmen vuoden takuun. Sähköosille annamme vuoden takuun. Takuun voimassaolo käyttöön, huoltoon ja säilytykseen koskevin rajoituksin.

Kourukoneasioissa ota yhteyttä:

Tuomo Karhu

Aluemyyntipäällikkö

Gsm: 050-595 0379
tuomo.karhu(at)piristeel.fi

Jarmo Talvitie

Myyntipäällikkö

Gsm: 044-737 6030
jarmo.talvitie(at)piristeel.fi