Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmällä turvallisuus uudelle tasolle! Vaijerijärjestelmä on turvallinen ja toimiva kokonaisratkaisu yhtenäiseksi turvaköyden kiinnityspisteeksi. Käyttäjä on koko ajan kiinni turvavaijerissa putoamisen varalta.

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmän avulla rakennusten katoilla liikkuminen on turvallisempaa kuin koskaan aiemmin. Täysin vastaavalla periaatteella toimivaa putoamissuojaa ei ole aikaisemmin ollut markkinoilla.

Järjestelmä suositellaan asennettavaksi aina Pisko kulkuteiden yhteyteen, mutta se voidaan tarvittaessa kiinnittää myös suoraan rakenteisiin erikseen tyyppitestattujen, itsenäisten kiinnitysratkaisujen avulla. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Pisko SafeLine vaijerijärjestelmä on monikäyttöinen – toteutus voi olla yksimittainen tai määrämittaisista osista koostettu.

Järjestelmä on sertifioitu kokonaisuutena eli tyyppitestaus on tehty kiinnitysjärjestelmineen sellaisella kokoonpanolla kuin tuotetta on tarkoitus käyttää rakennuksissa. P-merkintä kertoo teknisten vaatimusten täyttymisestä kokonaisvaltaisesti.

Turvaa koko katolla liikkumisen ajaksi

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmä on turvallinen ja toimiva kokonaisratkaisu yhtenäiseksi turvaköyden kiinnityspisteeksi. Käyttäjä on koko ajan kiinni vaijerijärjestelmässä putoamisen varalta. Mikäli putoaminen tapahtuu, järjestelmä pysäyttää sen turvallisesti. Käyttäjä kiinnittää itsensä järjestelmään maan tasalla eikä joudu siirtämään turvaköyttä kiinnityspisteestä toiseen missään vaiheessa katolla. Käyttäjä irrottaa itsensä järjestelmästä vasta maan tasalle palatessaan. Lisäksi järjestelmä estää käyttäjää liikkumasta tarpeettomasti katon pahimmilla vaara-alueilla.

SafeLine vaijerijärjestelmän logo.

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmä suositellaan asennettavaksi kulkuteiden yhteyteen.

Asentajaystävällinen ratkaisu

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmä on helppo ja nopea asentaa. Vaijerikiinnikkeen muotoilun ansiosta vaijeria ei tarvitse asennettaessa pujottaa kiinnikkeiden läpi. Kiinnikkeen saranaosa lukitsee vaijerin paikalleen, joten järjestelmää ei tarvitse erikseen pingottaa, vaan asennuksen voi tehdä yhdellä kertaa valmiiksi sopivaan kireyteen. Pisko SafeLine järjestelmässä on vähemmän osia ja asentamisessa vähemmän työvaiheita kuin muissa samankaltaisissa markkinoilla olevissa tuotteissa. Lisäksi asentaminen onnistuu tavanomaisilla asennusvälineillä ilman erikoistyökaluja. Etuna on myös, että vaijerin voi asentaa yksimittaisena sekä tarvittaessa lyhyempinä pätkinä. Yksimittainen asennus säästää työaikaa ja lopputulos on tasalaatuinen.

 

Käyttäjäystävällinen kokonaisuus

Vaijerijärjestelmä nostaa käyttäjän turvallisuuden uudelle tasolle, mutta lisäksi järjestelmän käyttö on vaivatonta. Vaijerijärjestelmän liukukiinnike liikkuu erittäin sulavasti käyttäjän mukana vaijerissa. Haponkestävästä teräksestä valmistettu liukukiinnike toimii moitteettomasti myös talviolosuhteissa. Vaijerijärjestelmään voi kytkeytyä yhtäaikaisesti useampi käyttäjä kunhan käyttäjät eivät kiinnity samalle vaijerikiinnikevälille. Tikkaita voi kiivetä yksi käyttäjä kerrallaan.

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmä myös lapetikkaalle.

Turvavaijerilla yhtenäinen putoamissuojaus

Vaijerijärjestelmän osat

Pisko SafeLine järjestelmä on yksinkertainen kokonaisuus. Se koostuu muutamista pääkomponenteista sekä järjestelmän toimintaa täydentävistä osista. Osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Täydentävinä tarvikkeina on saatavilla vaijerin jatkamiseksi terminaaleja sekä muutamia erilaisia vaihtoehtoja vaijerin päättämiseksi. Lataa tarkempi tuoteluettelo tästä.

Pisko SafeLine vaijerikiinnike

 • Mahdollistaa yhtenäiset vaijerivedot ilman erillisiä vaijeripäätteitä tai jatkokappaleita.
 • Toimii sekä vaijerinkannattajana, kiinnityslujuuden tuottajana että liukukiinnikkeen ohjurina

Pisko SafeLine vaijerikiinnike.

Vaijerikiinnikkeen kiinnitysosa tikkaaseen

 • Lisäosa, jolla vaijerikiinnike kiinnitetään Pisko SafeGrip tikkaan runkoon
 • Käytetään seinätikkaissa ja lapetikkaissa

Vaijerikiinnikkeen kiinnitysosa tikkaaseen.

Liukukiinnikkeen liikkuva pysäytin tikkaaseen

 • Pysäyttää liukukiinnikkeen ja pysäyttää käyttäjän putoamisen tikkailta
 • Käytetään seinätikkaiden ja jyrkkien (40 astetta ja jyrkemmät) lapetikkaiden kanssa
 • Sallii liikkeen ylöspäin vapaasti, mutta alaspäin tultaessa käyttäjä vapauttaa reitin liukukiinnikkeelle

Liukukiinnikkeen liikkuva pysäytin tikkaaseen.

Liukukiinnikkeen kiinteä päätypysäytin

 • Pysäyttää liukukiinnikkeen etenemisen päättyvän kulkutien päähän
 • Käytetään sekä tikkaiden että kattosiltojen kanssa

Liukukiinnikkeen kiinteä päätypysäytin.

Liukukiinnike

 • Valmistettu haponkestävästä teräksestä
 • Testattu myös irrallisena henkilösuojaimena ja liukukiinnikkeellä on EN795 mukainen CE-merkintä

Liukukiinnike.

8 mm vaijeri

 • Vaijerijärjestelmässä on tärkeä käyttää Piristeelin kautta hankittua mittaoptimoitua vaijeria, jotta kohteeseen asennettavan kokoonpanon kiinnityslujuus vastaa tyyppitestattua kokoonpanoa
 • Saatavilla tehtaalla jatkoterminaaleilla varustettuina määrämittaisina vaijerinpätkinä tai työmaalla räätälöitävinä täysimittaisina keloina

 

8 mm vaijeri.

Ladattavat materiaalit

Alta löydät kaikki ladattavat materiaalit Pisko SafeLine vaijerijärjestelmästä. Tutustu etenkin White Paperiin, joka on tuhti tietopaketti mm. järjestelmän toimintaperiaatteista, testaamisesta ja usein kysytyistä kysymyksistä.

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmä

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä löytyy ProdLibistä

artikkelikuva itsenäiset kiinnitysratkaisut

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmän itsenäiset kiinnitys­ratkaisut

Varjerijärjestelmä myös omakotitaloihin-valikkokuva

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä soveltuu myös omakoti­taloihin

Sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmällä turvallisuus uudelle tasolle! Vaijerijärjestelmä on turvallinen ja toimiva kokonaisratkaisu yhtenäiseksi turvaköyden kiinnityspisteeksi. Käyttäjä on koko ajan kiinni turvavaijerissa putoamisen varalta.

Tutustu tuotteisiin about Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Pisko MultiFast on erityisesti loivien kattojen kulkuteiden tukevaan ja turvalliseen kiinnittämiseen kehitetty ratkaisu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Sadevesi­järjestelmät

Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.
Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Tikas­tuotteet

Lumi­esteet

Pisko lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Lumi­esteet

Katto­sillat

Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. CE-merkityllä kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Katto­sillat

Turva­varusteet katolle

Pisko turvavarusteet varmistavat turvallisen siirtymisen vesikatolle ja liikkumisen katon huoltokohteisiin. Turvavarusteet ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko kattoturvatuotteilla ja turvavarusteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Turva­varusteet katolle

Kouru­rainat ja pelti­kelat

Piristeelin valikoimasta löytyy laaja valikoima Suomessa valmistettua terästä erilaisiin käyttötarpeisiin. Raaka-aineet ovat läheltä hankittuja ja siten ekologisesti kestävä valinta. Varastostamme saat nopealla toimitusajalla CE-merkityt 610 mm ja 1250 mm peltikelat sekä koururainat.

Tutustu tuotteisiin about Kouru­rainat ja pelti­kelat

Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko Solar

Paloluukku

Pisko paloluukku eli pelastautumisluukku on tarkoitettu hätäpoistumistieksi kerrostalojen parvekkeilta. Helppokäyttöinen tuote varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta. Pisko paloluukun kaikki osat ovat Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty. Tuotteella on 40 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Paloluukku