Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Pisko Solar – Jos katto saisi valita

Pisko Solar aurinkopaneelien kiinnikkeet ovat tarkoin testattuja, jotta ne ovat turvallisia ja huolettomia käyttää. Solar järjestelmiä rasittavat useat ulkoiset tekijät, kuten lumi- ja tuulikuormat. On tärkeää, että tuotteiden staattisen kuormituksen kestävyys on testattu ja määritelty. Tämä on lähtökohtana turvalliselle ympäristölle sekä toimivalle ja pitkäikäiselle kattokokonaisuudelle. Pisko Solar kiinnikkeiden kestävyys on testattu jokaiselle kattotyypille 1) suoraan kiinnityspinnasta ulospäin ja 2) katon kaltevuuden suuntaan.

Aurinkopaneelijärjestelmät koostuvat usein eri metalleista ja metalliseoksista valmistetuista komponenteista – paksu ja luja maalipinta kattokiinnikkeissä tuottaa tarvittavan eristyksen metallipintojen välille, jolloin galvaanisen korroosion riski pienenee oleellisesti. Piristeel valmistaa Pisko Solar kiinnikkeet vahvasta erikoislujasta sinkitystä teräksestä, joka pintakäsitellään aina jauhemaalaamalla korroosiosuojan maksimoimiseksi. Kattokiinnikkeiden kuntoa on hankala tarkastaa aurinkopaneelikenttien alta ja siksi on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteet ovat huoltovapaita ja kestäviä. Pisko Solar kestää katolla kuin katolla.

 

Ei kompromisseja kiinnitysten lujuuteen tai vesitiiveyteen.

Pisko Solar kattokiinnikkeet ovat todella lujia kattokiinnitysten osalta. Samalla kiinnikkeiden kestävyys muodonmuutoksia vastaan on korkealla tasolla. Tuuli- ja lumikuormien alla vääntymättömät kiinnikkeet lisäävät katon elinvuosia merkittävästi ja pitävät vesikaton toimivana ja vesitiiviinä. Yksittäiset Pisko Solar kiinnikkeet kestävät jopa 4,5 kN staattisen vedon suoraan kiinnityspinnasta ulospäin. Järjestelmänä kestävyys kertautuu kiinnikemäärien ja aurinkopaneelikentän koon kasvaessa.

Pisko Solar kattokiinnitykset tehdään vesitiiviillä menetelmillä. Ruodekiinnityksiä varten on kehitetty omat Pisko 2+1 tiivisteet (lataa esite Pisko 2+1 tiivisteestä), jotka ovat asennusnopeita ja samalla täysin vesitiiviitä. Tarvittavissa korotuksissa käytetään Pisko kumitiivistepareja. Saumakattojen kiinnityksissä käytetään Pisko UniSeam perheeseen kuuluvia tuotteita. UniSeamilla saavutetaan merkittävä etu katteen materiaalin ja maalipinnan rasituksen minimoimiseksi sekä vesikaton puhtaana pysyvyyden kannalta.

 

Pisko Solar kattokiinnikemallisto

Pisko Solar kattokiinnikemallistoon kuuluu tällä hetkellä 5 kiinnikemallia

  • Pisko Solar kiinnike, Pisko UniSeam: lukkosauma- ja konesaumakatoille
  • Pisko Solar kiinnike 425: poimulevy-, bitumikermi- (huopa), PVC ja muotokatoille
  • Pisko Solar kiinnike, tasakatot: esim. bitumikermi (huopa) ja PVC-katoille
  • Pisko Solar kiinnike, tiilikatto: tiilikatoille
  • Pisko Solar kiinnike, tiilikatto apupuukiinnitys

 

Kiinnikkeet mahdollistavat aurinkopaneelien kiinnityskiskojen kiinnittämisen alapuolelta tai räystään puolelta edestä. Tuotteiden asennusystävällisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota vaihtoehtoisin kiinnitystavoin sekä tuotteiden reunapyöristyksin.

Pisko Solar aurinkopaneelikiinnike saumakatoille, Pisko UniSeam

Pisko Solar aurinkopaneelikiinnike poimulevy-, bitumikermi-, PVC ja muotokatoille

Pisko Solar aurinkopaneelikiinnike tasakatoille

Pisko Solar aurinkopaneelikiinnike tiilikatolle

Pisko Solar aurinkopaneelikiinnike tiilikatolle apupuukiinnityksellä

Pisko Solar kiinnikkeiden tekniset ilmoitukset

Piristeel ilmoittaa asiaankuuluvasti Solar tuotteidensa kestävyydelle arvot. Aurinkopaneelijärjestelmien kiinnityksille ei ole määritelty minimivaatimuksia missään standardissa. Tämän vuoksi markkinoilla on myös tuotteita, joiden kestävyydelle ei ole mitään ilmoitettua arvoa. Piristeel on testannut Pisko Solar tuotteet, jotta tuotteiden kestävyydelle saadaan nimenomaisesti määritettyä selkeät arvot. Yksittäisten Pisko Solar kattokiinnikkeiden kestävyys on testattu staattisin testein mekaanisesti tuotteita kuormittamalla. Kuormitustestit on tehty suoraan kiinnityspinnasta ulospäin sekä katon kaltevuuden suuntaan. Pisko Solar kiinnikkeet ovat asentajaystävällisiä, kestäviä ja pitkäikäisiä. Pisko Solar mahdollistaa huolettoman aurinkoenergian hyödyntämisen ja aina vesikaton parasta ajatellen.

Pisko Solar kiinnikkeiden tekniset ilmoitukset

Pisko Solar esite

Sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmällä turvallisuus uudelle tasolle! Vaijerijärjestelmä on turvallinen ja toimiva kokonaisratkaisu yhtenäiseksi turvaköyden kiinnityspisteeksi. Käyttäjä on koko ajan kiinni turvavaijerissa putoamisen varalta.

Tutustu tuotteisiin about Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Pisko MultiFast on erityisesti loivien kattojen kulkuteiden tukevaan ja turvalliseen kiinnittämiseen kehitetty ratkaisu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Sadevesi­järjestelmät

Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.
Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Tikas­tuotteet

Lumi­esteet

Pisko lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Lumi­esteet

Katto­sillat

Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. CE-merkityllä kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Katto­sillat

Turva­varusteet katolle

Pisko turvavarusteet varmistavat turvallisen siirtymisen vesikatolle ja liikkumisen katon huoltokohteisiin. Turvavarusteet ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko kattoturvatuotteilla ja turvavarusteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Turva­varusteet katolle

Kouru­rainat ja pelti­kelat

Piristeelin valikoimasta löytyy laaja valikoima Suomessa valmistettua terästä erilaisiin käyttötarpeisiin. Raaka-aineet ovat läheltä hankittuja ja siten ekologisesti kestävä valinta. Varastostamme saat nopealla toimitusajalla CE-merkityt 610 mm ja 1250 mm peltikelat sekä koururainat.

Tutustu tuotteisiin about Kouru­rainat ja pelti­kelat

Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko Solar

Paloluukku

Pisko paloluukku eli pelastautumisluukku on tarkoitettu hätäpoistumistieksi kerrostalojen parvekkeilta. Helppokäyttöinen tuote varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta. Pisko paloluukun kaikki osat ovat Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty. Tuotteella on 40 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Paloluukku