Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Pisko MultiFast on erityisesti loivien kattojen kulkuteiden tukevaan ja turvalliseen kiinnittämiseen kehitetty ratkaisu.

Pisko MultiFast kattosillalle ja lapetikkaalle

Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Pisko MultiFast on erityisesti loivien kattojen kulkuteiden tukevaan ja turvalliseen kiinnittämiseen kehitetty ratkaisu. MultiFast kiinnikkeellä voidaan asentaa kattosillat loiville katoille myös kaltevuuden suuntaisesti, jolloin saadaan kulkutiestä katon huoltokohteille yhtenäinen ja tarkoituksenmukainen. Lapetikkaat voidaan asentaa MultiFastilla lähes kaikille katoille. Monikäyttöinen kiinnike vähentää erikoistuotteiden määrää ja nopeuttaa näin myös projektien toteuttamista.

Pisko MultiFast on tyyppitestattu lukuisille eri alustoille kiinnitettynä. Puolamalliset lapetikkaat eivät ole loivilla katoilla käyttäjäystävälliset kulkea. MultiFast tarjoaa tähän ratkaisun, sillä kiinnikkeellä lapetikas on mahdollista korvata kattosillalla loivilla katoilla – myös suoraan loivan katon lämmöneristeen päälle. Kattosillan asennus onnistuu myös normaalin kattosillan suuntaisesti loiville katoille.

MultiFast kiinnitysratkaisun käyttösovellukset

Kattosilta kaltevuuden suuntaisena kulkutienä

Kattosilta katon kaltevuuden suuntaisena kulkutienä

 • Loivat teräskatot (poimulevyt)
 • Loivat vedeneristekatot
 • Loivat pystysaumakatteet

Lapetikas

Lapetikkaana

 • Teräskatot
 • Tiilikatot
 • Vedeneristekatot
 • Pystysaumakatot

Kattosilta loivalle katolle

Loivan katon kattosiltana

 • Loivat teräskatot
 • Loivat vedeneristekatot
 • Loivat pystysaumakatot

MultiFast kiinnikkeen edut

 • Kattavasti tyyppitestattu
 • Monipuolinen ratkaisu vähentää projekteissa tarvittavien tuotteiden määrää
 • Sopii sekä kattosillan että lapetikkaan kiinnittämiseen
 • Teräskatoilla kiinnityslujuus tuotetaan profiilin pinnasta. Tämä voi olla tärkeää esim. saneerauskohteissa, joissa alusrakenne voi olla kiinnityslujuutta heikentävä tekijä
 • Uusi, luokkien 1 ja 2 vaatimukset täyttävä tukeva ja kiertojäykkä kiinnitystapa tiilikattojen lapetikkaille

 

Asennusohjeet

Suoritustasoilmoitukset

Sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmällä turvallisuus uudelle tasolle! Vaijerijärjestelmä on turvallinen ja toimiva kokonaisratkaisu yhtenäiseksi turvaköyden kiinnityspisteeksi. Käyttäjä on koko ajan kiinni turvavaijerissa putoamisen varalta.

Tutustu tuotteisiin about Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Pisko MultiFast on erityisesti loivien kattojen kulkuteiden tukevaan ja turvalliseen kiinnittämiseen kehitetty ratkaisu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Sadevesi­järjestelmät

Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.
Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Tikas­tuotteet

Lumi­esteet

Pisko lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Lumi­esteet

Katto­sillat

Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. CE-merkityllä kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Katto­sillat

Turva­varusteet katolle

Pisko turvavarusteet varmistavat turvallisen siirtymisen vesikatolle ja liikkumisen katon huoltokohteisiin. Turvavarusteet ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko kattoturvatuotteilla ja turvavarusteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Turva­varusteet katolle

Kouru­rainat ja pelti­kelat

Piristeelin valikoimasta löytyy laaja valikoima Suomessa valmistettua terästä erilaisiin käyttötarpeisiin. Raaka-aineet ovat läheltä hankittuja ja siten ekologisesti kestävä valinta. Varastostamme saat nopealla toimitusajalla CE-merkityt 610 mm ja 1250 mm peltikelat sekä koururainat.

Tutustu tuotteisiin about Kouru­rainat ja pelti­kelat

Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko Solar

Paloluukku

Pisko paloluukku eli pelastautumisluukku on tarkoitettu hätäpoistumistieksi kerrostalojen parvekkeilta. Helppokäyttöinen tuote varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta. Pisko paloluukun kaikki osat ovat Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty. Tuotteella on 40 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Paloluukku