Yritys

Piristeel Oy on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja.

Piristeel Oy

Eteläpohjalainen ammattitaito ja tinkimättömyys eivät anna sijaa kompromisseille. Kun asiat halutaan tehdä Piskon verran muita paremmin, syntyy tuotteita joiden kestävyys, turvallisuus ja toiminnallisuus ovat huippuluokkaa. Pisko on voittajan valinta.

Pisko

 

Pisko tuotteet on suunniteltu niin, että niiden asennus on helppoa ja turvallista. Tuotteiden elinkaari on pitkä ja soveltuvuus Skandinaavisiin vaativiin olosuhteisiin erinomainen. Tuotetestausta tehdään useammin kuin standardit vaativat. Emme tyydy rimaa hipoviin testimenestyksiin vaan ylitämme vaatimukset reilusti ja kunnon varmuuskertoimella. Vain paras on kyllin hyvä, kun on kysymyksessä ihmisten turvallisuus ja sen parantaminen.

Piristeel Oy on Suomen johtava kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien valmistaja.

Piristeelillä uskotaan vankkumattomasti yhteistyön voimaan niin yrityksen sisällä kuin asiakkaiden ja toimittajienkin välillä. Ihmiset tekevät innovaatioista mahdollista. Ihmiset yhdessä mahdollistavat kehityksen ja tuloksellisen toiminnan. Pyrimme aina siihen, että palvelumme on ammattitaitoista, ajantasaista, joustavaa ja luotettavaa.

Piristeel tarjoaa puolueettoman tuen kaikille asiakkailleen. Emme nakerra asiakkaamme leipää. Emme kamppaile samoista kohteista. Asiakkaamme menestyminen on meille erinomaisen tärkeä arvo.

Piristeel on luotettava kumppani, joka nojaa toimintansa pitkiin asiakassuhteisiin. Pyrimme kehittämään toimintaamme ja tuotteitamme jatkuvasti ollen edelläkävijä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin. Myönteisellä asenteella ja ammattitaidon ilolla menemme eteenpäin nyt jo viidennettä vuosikymmentä!

Kaikilla Pisko lapetikas ja kattosiltajärjestelmillä on CE-merkintä. Seinätikkailla ja lumiesteillä on varmennustodistus kansallisen hyväksyntämenettelyn mukaan. Sadevesijärjestelmien osalta tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman niin mallien kuin värivalikoimankin osalta.

Tutustu tuotteisiimme
Katso jälleenmyyjämme