Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille. Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Pisko SafeGrip tikkaat

Pisko SafeGrip turvaa varmaotteisen nousun tikkailla keliolosuhteista riippumatta. Kiistatta kengän alla pitävin tikasjärjestelmä on turvallinen kaikissa olosuhteissa. Lävistysteknologialla saavutetaan tutkimuksemme mukaan paras pitävyys. Yksinkertaisesti kuvailtuna: ”piikkari pitää jäällä paremmin kuin nappulakenkä”. SafeGrip on nuohoojan ja huoltomiehen paras kaveri pitkälle tulevaisuuteen, sillä tuotteella on 50 vuoden tekninen takuu. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä.

Kaste, vesi, huurre ja jää tekevät tikkaat toisinaan vaarallisen liukkaiksi. Tapaturmia tämän takia tapahtuu aivan likaa. Pisko SafeGrip tikas on pito-ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen ja minimoi tapaturmariskit. Se on jopa 100 % pitävämpi kuin sileäpuolainen tikas.

Pisko SafeGrip tikkailla kiipeät katolle kuin katolle.

Valmistamme Pisko SafeGrip tikasjärjestelmien osat kotimaisista raaka-aineista jatkuvan laadunvalvonnan alla. Tikasvalikoimastamme löytyvät ratkaisut aina omakotirakentamisesta teollisuusrakentamiseen saakka. Kaikki Pisko tikkaat on suunniteltu standardin vaatimusten mukaisesti siten, että liukastumisen vaara pyritään minimoimaan. Tikkaan puolissa on käytössä kulumaton ja kaikissa olosuhteissa kestävä mekaaninen karhennus. SafeGrip teknologia on ainutlaatuinen kotimaisissa tikasjärjestelmissä.

Yksinkertaista monipuolisuutta

Pisko tikkaat ovat käyttötavoiltaan monipuolisia. Samat Pisko SafeGrip rungot soveltuvat seinä– ja lapetikkaiksi, hätäpoistumistikkaiksi ja sivutikkaiksi. Tikkaissa käytetään Pisko SafeGrip tikasrungon lisäksi kullekin kattotyypille ja käyttötarkoitukselle soveltuvia kiinnikkeitä.

Miksi Pisko SafeGrip tikasjärjestelmä?

  • Pisko SafeGrip eliminoi riskitekijät liukastumisen suhteen ja minimoi vaaratilanteiden määrän
  • Mekaaninen karhennus tikkaan puolissa toimii kitkaa lisäävästi kaikissa olosuhteissa
  • Tutkitusti kengän alla pitävä kaikissa olosuhteissa lävistysteknologialla toteutetun karhennuksen takia
  • Erinomainen tuotepari Pisko nousukiskon kanssa korkeampiin rakennuksiin
  • Parantaa merkittävästi nuohoojien ja kattohuoltoammattilaisten työturvallisuutta
  • Takuuturvallinen, kestävä ja tutkitusti kengän alla pitävä
  • CE-merkityt lapetikkaat
  • Talotikkailla on varmennustodistus

Materiaali

Pisko tikkaat valmistetaan lujasta kuumasinkitystä teräsputkesta. Tikkaat valmistetaan modernilla niittausmenetelmällä.

Tikasrunkojen materiaali

– Paarteen materiaali Zn 25 x 45 mm erikoisluja teräs
– Karhennettu puolaputki Zn 25 mm teräs (patentoitu SafeGrip lävistysteknologia)

Käyntileveys

– 400 mm

Varastovärit ja -pituudet

Perusmitat tikkaille ovat 1,2 m, 2,1 m, 2,7 m ja 3,3 m. Tikasrungot voidaan liittää helposti toisiinsa tikkaan rungossa olevien supistusten ansiosta. Liitoksen varmistus tapahtuu ruuviliitoksella.

Tikkaiden vakiovärit ovat valkoinen RR 20, vaalea harmaa RR 21, harmaa RR 22, tumma harmaa RR 23, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750, havun vihreä RR 11, tumma ruskea RR 32 ja musta RR 33. Saatavilla myös muut RR- ja RAL-sävyt.

Pisko tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä

Tikas­tuotteet

Pisko seinätikas

Seinätikkaat

Pisko palotikas

Turva­tikkaat

Pisko lapetikas

Lape­tikkaat

Paneelikiinnikkeiden avulla kiinnität seinätikkaat helposti esim. sandwich-elementteihin

Pisko kiinnityslevyt

Sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmällä turvallisuus uudelle tasolle! Vaijerijärjestelmä on turvallinen ja toimiva kokonaisratkaisu yhtenäiseksi turvaköyden kiinnityspisteeksi. Käyttäjä on koko ajan kiinni turvavaijerissa putoamisen varalta.

Tutustu tuotteisiin about Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Pisko MultiFast on erityisesti loivien kattojen kulkuteiden tukevaan ja turvalliseen kiinnittämiseen kehitetty ratkaisu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Sadevesi­järjestelmät

Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.
Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Tikas­tuotteet

Lumi­esteet

Pisko lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Lumi­esteet

Katto­sillat

Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. CE-merkityllä kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Katto­sillat

Turva­varusteet katolle

Pisko turvavarusteet varmistavat turvallisen siirtymisen vesikatolle ja liikkumisen katon huoltokohteisiin. Turvavarusteet ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko kattoturvatuotteilla ja turvavarusteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Turva­varusteet katolle

Kouru­rainat ja pelti­kelat

Piristeelin valikoimasta löytyy laaja valikoima Suomessa valmistettua terästä erilaisiin käyttötarpeisiin. Raaka-aineet ovat läheltä hankittuja ja siten ekologisesti kestävä valinta. Varastostamme saat nopealla toimitusajalla CE-merkityt 610 mm ja 1250 mm peltikelat sekä koururainat.

Tutustu tuotteisiin about Kouru­rainat ja pelti­kelat

Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko Solar

Paloluukku

Pisko paloluukku eli pelastautumisluukku on tarkoitettu hätäpoistumistieksi kerrostalojen parvekkeilta. Helppokäyttöinen tuote varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta. Pisko paloluukun kaikki osat ovat Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty. Tuotteella on 40 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Paloluukku