Pisko kiinnityslevyt

Pisko paneelikiinnikkeet

Tarvikkeiden kiinnittäminen rakennuksen pintaan tulee toteuttaa luotettavasti ja turvallisesti. Pisko kiinnityslevyt toimivat ratkaisuna monenlaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin, joissa vakiokiinnitysratkaisut eivät ole riittävän lujia, tai kiinnikkeet eivät istu hyvin kiinnitysalustaansa.

Kiinnityslevyt on kehitetty helpottamaan erityisesti tiettyjen erikoistapauksien toteutusta. Tämän lisäksi ratkaisuja voidaan käyttää soveltuvin osin mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin.

 

Pisko kiinnityslevyjen materiaali

Kiinnityslevyjen materiaalina käytetään lujaa, kuumasinkittyä rakenneterästä, joka pinnoitetaan Qualicoat 1 laatuvaatimukset täyttävällä kotimaisella jauhemaalilla. Levyihin Piristeelin tehtaalla liitettävät kiinnityspultit ovat ruostumatonta terästä.

Paneelikiinnikkeiden avulla kiinnität seinätikkaat helposti esim. sandwich paneeleihin

Pisko kiinnityslevyt

Seinätikkaan kiinnityslevy

 • Soveltuu Pisko Safegrip tikasrungon asentamiseen seinätikkaaksi
  esim. Sandwich paneelin pintaan
 • Asennustapa täyttää Ympäristöministeriön asettamat
  varmennustodistuksen kriteerit ja vaatimukset talotikkaille *)
 • Levyssä olevat pultit sopivat tikkaan seinäjalkoihin, joten tikkaan
  asennuslevyyn on erittäin helppoa mutteriliitoksella

*) Testikokoonpanossa käytetty Ruukin valmistamaa sandwich paneelia. Sandwich paneelien rakenteellisen lujuuden määrittäminen ei ole Piristeel Oy:n vastuulla.

 

Sivutikkaan kiinnityslevy

 • Periaate yleisesti kuten seinätikkaan kiinnityslevyllä
 • Soveltuu Pisko sivutikkaan asentamiseksi esim. Sandwich paneelin pintaan

 

Sivutangon seinäkiinnikkeen kiinnityslevy

 • Kahden pultin ratkaisu esim. Pisko turvatikkaan kanssa käytettävän, poistumistienä käytettävän sivutangon kiinnitykseen
 • Soveltuu sivutangon asentamiseen esim. Sandwich paneelin pintaan
 • Voidaan käyttää myös jakamaan sivutangon käytöstä syntyvää kuormaa tavanomaista kiinnitystapaa laajemmalle alalle muillakin alustoilla

 

Kiinnityslevy 1-pulttinen

 • Monikäyttöinen kiinnityslevy tuotteiden kiinnittämiseen esim. Sandwich paneelien pintaan
 • Soveltuu myös Pisko turvatikkaan asentamiseen – yksi levy jokaisen turvatikkaan kiinnityspisteen kohdalle
 • Muiden kevyiden asennusten, kuten valaisimien, asentaminen Sandwich paneelin pintaan voidaan toteuttaa 1-pulttisella kiinnityslevyllä laadukkaasti ja viimeistellysti

 

Torvenkiinnikkeen kiinnityslevy

 • Käytetään Pisko sadevesijärjestelmien alastuloputkien kiinnittämisessä Sandwich paneelien pintaan
 • Levy kiinnitetään haluttuun kohtaan seinässä, jonka pintaan saadaan alastuloputken kiinnikkeet tukevasti ja luotettavasti kiinni normaalia sadevesijärjestelmien asennustapaa noudattaen

 

Tikas­tuotteet

Pisko seinätikas

Seinätikkaat

Pisko palotikas

Turva­tikkaat

Pisko lapetikas

Lape­tikkaat

Paneelikiinnikkeiden avulla kiinnität seinätikkaat helposti esim. sandwich-elementteihin

Pisko kiinnityslevyt

Sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmällä turvallisuus uudelle tasolle! Vaijerijärjestelmä on turvallinen ja toimiva kokonaisratkaisu yhtenäiseksi turvaköyden kiinnityspisteeksi. Käyttäjä on koko ajan kiinni turvavaijerissa putoamisen varalta.

Tutustu tuotteisiin about Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Pisko MultiFast on erityisesti loivien kattojen kulkuteiden tukevaan ja turvalliseen kiinnittämiseen kehitetty ratkaisu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Sadevesi­järjestelmät

Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.
Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Tikas­tuotteet

Lumi­esteet

Pisko lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Lumi­esteet

Katto­sillat

Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. CE-merkityllä kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Katto­sillat

Turva­varusteet katolle

Pisko turvavarusteet varmistavat turvallisen siirtymisen vesikatolle ja liikkumisen katon huoltokohteisiin. Turvavarusteet ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko kattoturvatuotteilla ja turvavarusteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Turva­varusteet katolle

Kouru­rainat ja pelti­kelat

Piristeelin valikoimasta löytyy laaja valikoima Suomessa valmistettua terästä erilaisiin käyttötarpeisiin. Raaka-aineet ovat läheltä hankittuja ja siten ekologisesti kestävä valinta. Varastostamme saat nopealla toimitusajalla CE-merkityt 610 mm ja 1250 mm peltikelat sekä koururainat.

Tutustu tuotteisiin about Kouru­rainat ja pelti­kelat

Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko Solar

Paloluukku

Pisko paloluukku eli pelastautumisluukku on tarkoitettu hätäpoistumistieksi kerrostalojen parvekkeilta. Helppokäyttöinen tuote varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta. Pisko paloluukun kaikki osat ovat Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty. Tuotteella on 40 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Paloluukku