Seinätikkaat

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Seinätikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikkailla on 50 vuoden tekninen takuu.

Pisko seinätikas

Pisko seinätikkaiden avulla katolle kiipeäminen on turvallista. Seinätikkaat täyttävät lujuus- ja korroosiokestovaatimukset, jotka RT-ohjekortissa (RT 85-11132) on talotikkaille annettu. Pisko SafeGrip seinätikkailla on VTT Expert Services Oy:n myöntämä varmennustodistus VTT-VA-00002-17.

Pisko SafeGrip seinätikkaat soveltuvat niin omakotitalo- kuin teollisuusrakennuksiin. Tikkaat voidaan varustaa nousukiskolla tai selkäsuojuksella olosuhteiden sitä vaatiessa (Lue lisää tikkaiden turvavarusteista). Tikkaisiin on saatavana myös kiipeilyeste tai liukutikas vaikeuttamaan lapsien kiipeämistä tikkaille.

Seinätikkaiden tuoteluettelosta löydät tikkaisiin kuuluvat osat.

Seinätikkaiden varmennustodistus

VTT Expert Services Oy:n myöntämä varmennustodistus Pisko talotikkaille osoittaa, että talotikkaat täyttävät Suomen lainsäädännössä asetetut vaatimukset ympäristöministeriön julkaisemien arviointiperusteiden ”Kattoturvatuotteet – Kattopollarit, talotikkaat ja katon vaakaturvakiskot”-mukaisesti.

Varmennustodistus Pisko talotikkaille osoittaa, että seinätikkaat täyttävät Suomen lainsäädännössä asetetut vaatimukset.

Pisko seinätikkaat ovat turvallinen kulkureitti omakotitalon katolle.

Turvallisuus ennen kaikkea

Pisko SafeGrip seinätikkaisiin on saatavilla kiipeämisen ehkäiseviä lisävarusteita. Suosittelemme joko kiipeilyesteen tai liukutikkaan asennusta jokaiseen seinätikkaaseeen. Näin ehkäistään asiaton tikkaiden käyttö ja parannetaan muun muassa lasten turvallisuutta.

Pisko kiipeilyeste

Pisko kiipeilyesteellä estetään asiaton kiipeäminen tikkaalle. Tuote on lukittavissa Abloy lukolla (nro. 340, pitkä). Kiipeilyesteitä on saatavilla kahta mallia: normaalille sekä nousukiskolla varustetulle seinätikkaalle. Tuote on saatavilla kaikissa tikasväreissä.

Pisko seinätikas nousukiskolla ja kiipeilyesteellä.

Pisko liukutikas

Pisko liukutikkaalla estetään asiaton kiipeäminen seinätikkaalle. Liukutikas on lukittavissa Abloy 3021 riippulukolla. Liukutikkaan asennussarja on saatavilla kaikissa tikasväreissä.

Pisko seinätikkaaseen on saatavilla myös liukutikas, jolla voidaan asiaton kiipeäminen katolle estää.

Tikas­tuotteet

Pisko seinätikas

Seinätikkaat

Pisko palotikas

Turva­tikkaat

Pisko lapetikas

Lape­tikkaat

Paneelikiinnikkeiden avulla kiinnität seinätikkaat helposti esim. sandwich-elementteihin

Pisko kiinnityslevyt

Sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmällä turvallisuus uudelle tasolle! Vaijerijärjestelmä on turvallinen ja toimiva kokonaisratkaisu yhtenäiseksi turvaköyden kiinnityspisteeksi. Käyttäjä on koko ajan kiinni turvavaijerissa putoamisen varalta.

Tutustu tuotteisiin about Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Pisko MultiFast on erityisesti loivien kattojen kulkuteiden tukevaan ja turvalliseen kiinnittämiseen kehitetty ratkaisu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Sadevesi­järjestelmät

Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.
Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Tikas­tuotteet

Lumi­esteet

Pisko lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Lumi­esteet

Katto­sillat

Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. CE-merkityllä kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Katto­sillat

Turva­varusteet katolle

Pisko turvavarusteet varmistavat turvallisen siirtymisen vesikatolle ja liikkumisen katon huoltokohteisiin. Turvavarusteet ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko kattoturvatuotteilla ja turvavarusteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Turva­varusteet katolle

Kouru­rainat ja pelti­kelat

Piristeelin valikoimasta löytyy laaja valikoima Suomessa valmistettua terästä erilaisiin käyttötarpeisiin. Raaka-aineet ovat läheltä hankittuja ja siten ekologisesti kestävä valinta. Varastostamme saat nopealla toimitusajalla CE-merkityt 610 mm ja 1250 mm peltikelat sekä koururainat.

Tutustu tuotteisiin about Kouru­rainat ja pelti­kelat

Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko Solar

Paloluukku

Pisko paloluukku eli pelastautumisluukku on tarkoitettu hätäpoistumistieksi kerrostalojen parvekkeilta. Helppokäyttöinen tuote varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta. Pisko paloluukun kaikki osat ovat Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty. Tuotteella on 40 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Paloluukku