Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä löytyy ProdLibistä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmä vie turvallisuuden uudelle tasolle. Monikäyttöinen kokonaisratkaisu turvaköyden kiinnityspisteeksi.

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmä

Uusi vaijerijärjestelmä helpottaa suunnittelijoiden työtä

Piristeel Oy on kehittänyt uuden Pisko SafeLine vaijerijärjestelmän, jonka avulla rakennusten katoilla liikkuminen on turvallisempaa. Täysin vastaavalla periaatteella toimivaa putoamissuojaa ei ole aikaisemmin ollut markkinoilla.

Aikaisemmin suunnittelijan on pitänyt koota palapeli irrallisista tuotteista, joiden yhteensopivuutta ei ole testattu. Tyypillisesti on käytetty useita toisistaan erillään olevia kiinnityspisteitä, joihin turvaköysi kiinnitetään. Tämä heikentää turvallisuutta ja lisäksi kiinnityspisteiden löytäminen katolta voi olla vaikeaa. Pisko SafeLine takaa turvallisuuden koko katolla liikkumisen ajaksi, sillä käyttäjän ei tarvitse irrottautua missään vaiheessa vaijerista.

Pisko SafeLine on suunniteltu yhtenäiseksi järjestelmäksi, jossa putoamissuojat ja kulkutiet sopivat toisiinsa. Näin voidaan olla varmoja, että ratkaisu on turvallinen ja täyttää rakentamismääräykset. Halusimme täysin uudenlaisen tuotteen, joka on käytännöllinen niin suunnittelijoille, asentajille kuin käyttäjillekin.

Pisko SafeLine on sertifioitu järjestelmä. Tyyppitestaus on tehty kiinnitysjärjestelmineen sellaisella kokoonpanolla, kuin tuotetta on tarkoitus käyttää rakennuksissa. Järjestelmällä on sertifikaattina RISE:n myöntämä P-merkki.

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmä suositellaan asennettavaksi kulkuteiden yhteyteen.

Pisko SafeLine ProdLibistä yhdellä klikkauksella suunnitelmiin

Vaijerijärjestelmä on täysin yhteensopiva Pisko seinätikkaiden, lapetikkaiden ja kattosiltojen kanssa. Pisko SafeLinen saa lisättyä suunnitelmiin ProdLib-tuotekirjastosta yhdellä klikkauksella kulkuteiden yhteyteen. Pisko SafeLinen asentaminen ei myöskään vaadi erikoisosaamista.

Lue lisää Pisko SafeLine vaijerijärjestelmästä ja lataa asennusohjeet

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmä

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä löytyy ProdLibistä

artikkelikuva itsenäiset kiinnitysratkaisut

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmän itsenäiset kiinnitys­ratkaisut

Varjerijärjestelmä myös omakotitaloihin-valikkokuva

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä soveltuu myös omakoti­taloihin

Sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmällä turvallisuus uudelle tasolle! Vaijerijärjestelmä on turvallinen ja toimiva kokonaisratkaisu yhtenäiseksi turvaköyden kiinnityspisteeksi. Käyttäjä on koko ajan kiinni turvavaijerissa putoamisen varalta.

Tutustu tuotteisiin about Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Pisko MultiFast on erityisesti loivien kattojen kulkuteiden tukevaan ja turvalliseen kiinnittämiseen kehitetty ratkaisu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Sadevesi­järjestelmät

Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.
Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Tikas­tuotteet

Lumi­esteet

Pisko lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Lumi­esteet

Katto­sillat

Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. CE-merkityllä kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Katto­sillat

Turva­varusteet katolle

Pisko turvavarusteet varmistavat turvallisen siirtymisen vesikatolle ja liikkumisen katon huoltokohteisiin. Turvavarusteet ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko kattoturvatuotteilla ja turvavarusteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Turva­varusteet katolle

Kouru­rainat ja pelti­kelat

Piristeelin valikoimasta löytyy laaja valikoima Suomessa valmistettua terästä erilaisiin käyttötarpeisiin. Raaka-aineet ovat läheltä hankittuja ja siten ekologisesti kestävä valinta. Varastostamme saat nopealla toimitusajalla CE-merkityt 610 mm ja 1250 mm peltikelat sekä koururainat.

Tutustu tuotteisiin about Kouru­rainat ja pelti­kelat

Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko Solar

Paloluukku

Pisko paloluukku eli pelastautumisluukku on tarkoitettu hätäpoistumistieksi kerrostalojen parvekkeilta. Helppokäyttöinen tuote varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta. Pisko paloluukun kaikki osat ovat Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty. Tuotteella on 40 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Paloluukku