Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmän itsenäiset kiinnitys­ratkaisut

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmä vie turvallisuuden uudelle tasolle. Monikäyttöinen kokonaisratkaisu turvaköyden kiinnityspisteeksi.

Vaijerijärjestelmän itsenäiset kiinnitysratkaisut

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmä suositellaan asennettavaksi aina Pisko kulkuteiden yhteyteen, rakennusmääräysten täyttämiseksi ja vesikaton pitkäaikaiskestävyyden parantamiseksi, mutta se voidaan tarvittaessa kiinnittää myös suoraan katon rakenteisiin erikseen tyyppitestattujen kiinnitysratkaisujen avulla.

Erillisjärjestelmät tulee suunnitella huolellisesti, jotta katolla kulkemisesta tulee mahdollisesta kulkutien puutteesta huolimatta kokonaisuutena käyttäjäystävällistä, vesikaton pitkäaikaiskestävyys huomioiden.

SafeLine saumakatolle

Itsenäinen kiinnitysratkaisu saumakatolle

Pisko SafeLine voidaan asentaa saumakatoille patentoituun UniSeam-kiinnitysteknologiaan perustuvan ankkuripisteen kiinnitystason avulla. Vaijerikiinnike asennetaan tarkoitukseen kehitettyyn kiinnityskonsoliin, joka voidaan varustaa myös merkintäviitalla. Toteutuksessa on huomioitava saumakaton kaltevuus, koska Pisko SafeLine on ensisijaisesti käyttäjän putoamisen pysäyttävä turvajärjestelmä.

Asennusohje – Saumakatolle kiinnityskonsolilla

SafeLine vedeneristekatoille

Itsenäinen kiinnitysratkaisu tasakatolle

Pisko SafeLine voidaan asentaa tarkoitukseen soveltuvalle vähintään TL2-laatutason bitumikermikatolle Pisko vedeneristekatteiden alusraudan avulla. Tällä menetelmällä kiinnityksestä tulee erittäin luja ja vesitiivis. Vaijerikiinnike asennetaan tarkoitukseen kehitettyyn kiinnityskonsoliin, joka voidaan varustaa myös merkintäviitalla. Kulkureitin suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitava vedeneristekatteen pitkäaikaiskestävyys.

Asennusohje – Bitumikermikatolle kiinnityskonsolilla

SafeLine teräskatoille

SafeLine vaijerijärjestelmän kiinnityspiste profiilikatteille

Pisko SafeLine voidaan asentaa vähintään 0.60 mm vahvuisille rakenneteräksestä valmistetuille teräskatoille Pisko ohutlevyruuvien avulla. Kiinnitysrauta on pyritty suunnittelemaan siten, että se mahdollistaa asentamisen erilaisille kuviojaoille. Reikäkuviointia voidaan asennuksessa entisestään monipuolistaa levyä kääntämällä. Vaijerikiinnike asennetaan tarkoitukseen kehitettyyn kiinnityskonsoliin, joka voidaan varustaa myös merkintäviitalla. Toteutuksessa on huomioitava teräskaton kaltevuus, koska Pisko SafeLine on ensisijaisesti käyttäjän putoamisen pysäyttävä turvajärjestelmä.

Asennusohje – Teräskatolle kiinnityslevyllä

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmä

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä löytyy ProdLibistä

artikkelikuva itsenäiset kiinnitysratkaisut

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmän itsenäiset kiinnitys­ratkaisut

Varjerijärjestelmä myös omakotitaloihin-valikkokuva

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä soveltuu myös omakoti­taloihin

Sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmällä turvallisuus uudelle tasolle! Vaijerijärjestelmä on turvallinen ja toimiva kokonaisratkaisu yhtenäiseksi turvaköyden kiinnityspisteeksi. Käyttäjä on koko ajan kiinni turvavaijerissa putoamisen varalta.

Tutustu tuotteisiin about Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Pisko MultiFast on erityisesti loivien kattojen kulkuteiden tukevaan ja turvalliseen kiinnittämiseen kehitetty ratkaisu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Sadevesi­järjestelmät

Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.
Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Tikas­tuotteet

Lumi­esteet

Pisko lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Lumi­esteet

Katto­sillat

Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. CE-merkityllä kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Katto­sillat

Turva­varusteet katolle

Pisko turvavarusteet varmistavat turvallisen siirtymisen vesikatolle ja liikkumisen katon huoltokohteisiin. Turvavarusteet ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko kattoturvatuotteilla ja turvavarusteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Turva­varusteet katolle

Kouru­rainat ja pelti­kelat

Piristeelin valikoimasta löytyy laaja valikoima Suomessa valmistettua terästä erilaisiin käyttötarpeisiin. Raaka-aineet ovat läheltä hankittuja ja siten ekologisesti kestävä valinta. Varastostamme saat nopealla toimitusajalla CE-merkityt 610 mm ja 1250 mm peltikelat sekä koururainat.

Tutustu tuotteisiin about Kouru­rainat ja pelti­kelat

Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko Solar

Paloluukku

Pisko paloluukku eli pelastautumisluukku on tarkoitettu hätäpoistumistieksi kerrostalojen parvekkeilta. Helppokäyttöinen tuote varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta. Pisko paloluukun kaikki osat ovat Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty. Tuotteella on 40 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Paloluukku