Pisko tiivisteet

Pisko tuoteperheeseen kehitetty, hyödyllisyysmallisuojattu tiivistevalikoima kattaa kaikkien tärkeimpien Pisko tuotteiden kiinnitykseen tarvittavat tiivistykset.

Pisko tiivisteet -vesitiiveyttä helposti!

Pisko tuoteperheeseen kehitetty, hyödyllisyysmallisuojattu tiivistevalikoima kattaa kaikkien tärkeimpien Pisko tuotteiden kiinnitykseen tarvittavat tiivistykset.

Kehitystyössä on keskitytty ennen kaikkea pitkäaikaiseen vesitiiveyteen, helppoon käytettävyyteen kaikissa asennusolosuhteissa sekä monikäyttöisyyteen ja tuotteiden keskinäiseen yhteensopivuuteen.

Muotokate 350 -kiinnike kattosilloille ja lumiesteille

Asennus onnistuu kaikissa olosuhteissa

Tiivisteiden asentaminen ei vaadi työkaluja, optimaalisia olosuhteita tai erityistä asennustekniikkaa. Tuotteet on suunniteltu niin yksinkertaiseksi, että asentaminen on nopeaa ja helppoa. Tiivisteet asennetaan kiinnikkeisiin paikalleen kevyesti painamalla – niiden pinnalla olevat tapit toimivat vesitiiveyden lisäämisen ohella asennusaikaisena apuna, pitäen tiivisteet paikallaan kiinnikkeen pohjassa asennuksen aikana.

Yhdistelemällä monikäyttöisyyttä

Tiivisteperheen yleisratkaisua, Pisko 2+1 tiivistettä, voidaan käyttää lähes kaikkien Pisko lumiestekiinnikkeiden kanssa tiivistykseen. Erityisesti Pisko Solar 425-kiinnikkeen kanssa on kuitenkin usein tarpeen tehdä tiivistysvälin korotusta tiilikuviokatteilla. Tämä onnistuu helposti Pisko kumitiivistenappulan avulla, joka on helppo painaa 2+1 tiivisteen pohjaan – yhdellä tiivisteellä saadaan aina 10 mm lisäkorkeutta tiivistenipulle.

Pisko kattoturvatuotteiden tiivisteitä voidaan yhdistää

Räätälöidyt ratkaisut

Tiivisteperheestä löytyvät myös räätälöidyt ratkaisut Pisko lapetikkaan korokejalan tiivistämiseen sekä erittäin monikäyttöisen Pisko LE Muotokate 350 kiinnikkeen tiivistämiseen. Toimintaperiaate on sama, kuin Pisko 2+1 tiivisteellä – tiiviste painetaan raudan pohjaan ja ratkaisu on valmis asennettavaksi. Pisko kumitiivistenappulalla onnistuu tarvittaessa myös näiden tiivisteiden korottaminen. Tämän ansiosta Pisko kiinnikkeitä voidaan käyttää entistäkin laajemmin erilaisissa käyttösovelluksissa, harvinaisemmillakin katoilla.

Tiivisteiden materiaali

Pisko tiivisteet ovat valmistettu korkealaatuisesta UV-suojatusta TPE-materiaalista.
Termoplastinen elastomeeri, on kierrätettävä materiaali, joka muistuttaa käyttöominaisuuksiltaan kumia.
TPE kestää erinomaisesti erilaisia kemikaaleja ja sääolosuhteita.
Kaikki Pisko tiivisteet on suunniteltu siten, että ne myös tiivistävät ruuvin läpimenoreiän.

Pisko tiivisteet

Pisko 2+1 tiiviste

 • Tiivisteen korkeus 5 mm
 • Helppo ja nopea asentaa – tiiviste vain painetaan kiinnikkeen pohjaan
 • Sopii useimpiin Pisko lumiestekiinnikkeisiin – sekä TKP-kiinnikkeille että suorille lumiestekiinnikkeille, esim. TKP 400 tai LE SK 400
 • Pisko 2+1 tiivisteellä on hyödyllisyysmallisuoja

Pisko 2+1 tiiviste sopii useimpiin Pisko lumiestekiinnikkeisiin

Kumitiivistenappulapari

 • Tiivisteen korkeus 10 mm
 • Helposti pinottava
 • Yhteensopiva muiden Pisko tiivisteiden kanssa
 • Käytetään tarvittaessa tiivisteiden korottamiseen tiivistysvälin ollessa tavanomaista suurempi
 • Toimitetaan pareittain

Kumitiivistenappula

Muotokatekiinnikkeen tiivistesarja

 • Tiivisteen korkeus 5 mm
 • Sopii täydellisesti Pisko muotokatekiinnikkeille, esim. LE Muotokate 350
 • Pyöreän osan korottaminen onnistuu tarvittaessa helposti kumitiivistenappulan avulla
 • Tiivisteellä on hyödyllisyysmallisuoja

Muotokatekiinnikkeen tiivistesarja

Lapetikkaan korokejalan kumitiiviste

 • Tiivisteen korkeus 5 mm
 • Käytetään Pisko lapetikkaan korokejalkojen kanssa
 • Helppo ja nopea asentaa – tiiviste vain painetaan korokejalan pohjaan
 • Suojaa vesikaton pintaa kulutukselta

Lapetikkaan kiinnikkeen kumitiiviste

Lumi­esteet

Tiivisteet

Pisko tiivisteet

Sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmällä turvallisuus uudelle tasolle! Vaijerijärjestelmä on turvallinen ja toimiva kokonaisratkaisu yhtenäiseksi turvaköyden kiinnityspisteeksi. Käyttäjä on koko ajan kiinni turvavaijerissa putoamisen varalta.

Tutustu tuotteisiin about Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Pisko MultiFast on erityisesti loivien kattojen kulkuteiden tukevaan ja turvalliseen kiinnittämiseen kehitetty ratkaisu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Sadevesi­järjestelmät

Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.
Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Tikas­tuotteet

Lumi­esteet

Pisko lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Lumi­esteet

Katto­sillat

Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. CE-merkityllä kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Katto­sillat

Turva­varusteet katolle

Pisko turvavarusteet varmistavat turvallisen siirtymisen vesikatolle ja liikkumisen katon huoltokohteisiin. Turvavarusteet ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko kattoturvatuotteilla ja turvavarusteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Turva­varusteet katolle

Kouru­rainat ja pelti­kelat

Piristeelin valikoimasta löytyy laaja valikoima Suomessa valmistettua terästä erilaisiin käyttötarpeisiin. Raaka-aineet ovat läheltä hankittuja ja siten ekologisesti kestävä valinta. Varastostamme saat nopealla toimitusajalla CE-merkityt 610 mm ja 1250 mm peltikelat sekä koururainat.

Tutustu tuotteisiin about Kouru­rainat ja pelti­kelat

Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko Solar

Paloluukku

Pisko paloluukku eli pelastautumisluukku on tarkoitettu hätäpoistumistieksi kerrostalojen parvekkeilta. Helppokäyttöinen tuote varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta. Pisko paloluukun kaikki osat ovat Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty. Tuotteella on 40 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Paloluukku