Pisko UniSeam

Pisko UniSeam kiinnitysjärjestelmä kaikille nykyaikaisille saumakatoille. Pisko UniSeamilla kattosilloille ja lapetikkaille on CE-merkintä ja lumiesteille varmennustodistus kansallisen hyväksyntämenettelyn mukaan. Tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Piristeel on tuonut markkinoille merkittävän tuoteuutuuden Pisko UniSeam kiinnitysjärjestelmän. UniSeam syntyi halusta kehittää entistäkin turvallisempi ja asentajaystävällisempi kiinnike saumakatoille. Pienennämme myös osaltamme hiilijalanjälkeä älykkäällä materiaalinkäytöllä.

 

Pisko UniSeam edut

 • Ylivoimainen asennusnopeus
  • Kolme kertaa nopeampi asennus verrattuna perinteisiin lukkosaumakiinnikkeisiin
 • Erittäin tukeva ja tiukka kiristys vain kahdella pultilla
  • Testaamistamme kiinnikkeistä UniSeam kiinnikkeessä on oikein asennettuna lujin liitos yksittäisen lumiestekiinnikkeen kohdalla. Tämä takaa sen, että kiinnike ei pääse liukumaan saumansuuntaisesti suurellakaan lumikuormalla ja vaurioita katetta.
 • Kiinnikkeet vievät huomattavasti vähemmän varastointitilaa
 • Minimoitu kosketus katon pintaa vasten
  • Maalipinta säilyy hyvänä – Ei ruuvikiinnitystä katemateriaalia vasten
  • Vähentää roskien kerääntymistä
  • Vähentää kosteuden muodostumista ja täten mm. vesikaton leväkertymiä
  • Huomattava ero vanhaan verrattuna – Parempi kokonaiskestävyys koko katolle
 • Kiinnikkeet jäävät suoraan asennuksen jälkeen

 

 

Saumakaton lumiestekiinnike Pisko UniSeam

Nopeus

Pisko UniSeam kiinnikkeen kasaaminen ja asentaminen on merkittävästi aiempaa nopeampaa. Innovatiivinen, erittäin lujan liitoksen tuottava puristuskiinnitys saadaan toteutettua vain kahdella tarkoin suunnitellulla kiinnityspisteellä – kahden pultin kiristäminen ilman vastatyökaluja on erittäin nopeaa, helppoa ja tehokasta. Erikoisteräksestä valmistetun kiristysraudan tehdasvalmisteiset kierteet ja kaulus varmistavat helpon asennuksen lisäksi lujan asennuskireyden sekä tuotteen oikean istuvuuden.

 

Tehokkuus

Tuotteen muotoilulla saavutetaan merkittäviä etuja varastoinnissa ja logistiikassa. Tuotteet saa pinottua pieneen tilaan, jolloin tilankäytön tehokkuus kasvaa. Monikäyttöisyys tarkoittaa myös pienempää varastonimikemäärää, joten kokonaistehokkuus paranee merkittävästi.

 

Monikäyttöisyys

Pisko UniSeam teknologian avulla kiinnität tarvikkeet sekä nykyaikaisille lukkosaumakatteille, että konesaumakatteille – kaikki samalla kiinnikkeellä. Kiinnitys perustuu pystysauman suoruuteen, joten katteen pinnan epätasaisuudet eivät väännä kiinnikettä vinoon, eikä kiinnike kosketa lainkaan saumakatteen sileää pintaa. Samalla Pisko UniSeam menetelmällä kiinnitetään lumiesteet, kattosillat, lapetikkaat ja muut kattotarvikkeet tuotestandardien lujuusvaatimukset täyttäen. Tuote on turvallinen käytössä ja kestävä kaikissa olosuhteissa.

 

Hellävarainen katteelle

Pisko UniSeam ei rasita katteen pintaa, koska kiinnike koskettaa vain tuotteen pystysaumaa. Pystysauman muodonmuutos tapahtuu ilman teräviä kiinnityskynsiä, jolloin katteen runkoteräkseen ja pinnoitteeseen kohdistuu vähäisempi rasitus kiinnityspisteessä. UniSeam kiinnike on suunniteltu siten, että kosteusrasitus katteelle minimoidaan – teräspinnat koskettavat toisiaan vain kiinnityspisteiden kohdalta, jolloin lian ja kosteuden kertyminen katteen pintaan ja saumaan on vähäisempää. Kiinnikkeen muotoilu on erittäin siro, suora ja kevyt, jolloin tuote sopii erinomaisesti selkeälinjaisilla pystysaumakatteilla käytettäväksi.

 

Lataa esite ja asennusohjeet

Pisko UniSeam esite
Pisko lumieste saumakatteille, Pisko UniSeam
Pisko SafeGrip lapetikas saumakatteille, Pisko UniSeam
Pisko kattosilta saumakatteille, Pisko UniSeam
Pisko kattosilta saumakatteille, Pisko UniSeam
Pisko Ankkuripiste, Pisko UniSeam
Soveltuvuustaulukko, Pisko UniSeam

Pisko UniSeam ei rasita katteen pintaa, koska kiinnike koskettaa vain tuotteen pystysaumaa.