Ankkuri­pisteet

Pisko ankkuripisteet

Yksinkertainen uutuusratkaisu turvaköyden kiinnittämiseksi

Pisko ankkurikiinnikettä voidaan käyttää ankkuripisteen muodostamiseen kaikilla alustoilla, jotka kestävät vähintään 10 kN staattisen ja 10 kN dynaamisen voiman ankkurikiinnikkeen kohdalla. Tuote soveltuu erityisesti loivien kattojen turvaköyden kiinnityspisteeksi ja se on tarkoitettu turvaamaan henkilöä putoamistilanteessa. Laajoilla kattopinnoilla ankkurikiinnikkeeseen suositellaan asennettavaksi helposti havaittava heijastava indikaattori, Pisko ankkurikiinnikkeen merkintäviitta, jonka avulla kiinnike löytyy myös paksun lumen alta. Tuotteella on sertifikaatti Ruotsin rakentamismääräysten mukaisesti.

Pisko ankkurikiinnike

Yhdessä muiden Pisko tuotteiden kanssa

Pisko ankkurikiinnike on testattu ankkuripisteenä toimivaksi ratkaisuksi Pisko huopakaton liimattavalla alusraudalla, sekä Pisko UniSeam ankkurikiinnikkeen kiinnitystason kanssa. Molemmat ratkaisut kestävät vaaditut kuormitukset onnettomuustilanteen varalta.

Jyrkällä katolla on huomioitava, että ankkurikiinnike toimii pääasiassa muuta turvallisuutta lisäävänä lisäratkaisuna, eikä korvaa turvallisten kulkuteiden tarvetta katoilla, joissa kaltevuus on yli 1:8.

Materiaali: sinkitty erikoisluja rakenneteräs
Pinnoite: RR 33 jauhemaalaus

Katso pisko ankkuripisteiden esite!

Ankkuripiste huopakatolle / vedeneristekatteille

Pisko ankkuripiste saumakatoille, Pisko UniSeam

Turva­varusteet

Vaakakisko-pikkukuva

Turva­varusteet katto­siltaan

Nouskikisko-pikkukuva

Turva­varusteet tikkaisiin

ankkurikiinnike-alusraudalla

Ankkuri­pisteet

Sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.
Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Lumi­esteet

Pisko lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Katto­sillat

Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. CE-merkityllä kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Turva­varusteet

Pisko turvavarusteet varmistavat turvallisen siirtymisen vesikatolle ja liikkumisen katon huoltokohteisiin. Turvavarusteet ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko turvavarusteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Kouru­rainat ja pelti­kelat

Piristeelin valikoimasta löytyy laaja valikoima Suomessa valmistettua terästä erilaisiin käyttötarpeisiin. Raaka-aineet ovat läheltä hankittuja ja siten ekologisesti kestävä valinta. Varastostamme saat nopealla toimitusajalla CE-merkityt 610 mm ja 1250 mm peltikelat sekä koururainat.

Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Paloluukku

Pisko paloluukku eli pelastautumisluukku on tarkoitettu hätäpoistumistieksi kerrostalojen parvekkeilta. Helppokäyttöinen tuote varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta. Pisko paloluukun kaikki osat ovat Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty. Tuotteella on 40 vuoden tekninen takuu.