Supraflow sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Supraflow

Pyöreät sadevesijärjestelmät ovat saatavilla myös ainutlaatuisesta ja aidosti likaa hylkivästä materiaalista. Supraflow on valinta vaativaan ja erityisen huoltovapaaseen makuun.

 

Kestävyyttä ja silkinsulavaa virtausta

Huippuluokan kestävyys sekä silmiä hivelevä silkkinen ulkonäkö yhdistettynä yhteen tuotteeseen. SUPRAFLOW-materiaali kehitettiin tarpeeseen tuoda sadevesijärjestelmämarkkinoille jotakin entistäkin kestävämpää ja kauniimpaa järkevään hintaan.

SUPRAFLOW yhdistää kaikki parhaat ominaisuudet, joita sadevesijärjestelmältä voidaan vaatia. Fluoria sisältävän silkkisen pintansa ansiosta se hylkii likaa merkittävästi paremmin kuin muut materiaalit. Auringon UV-säteily ei aiheuta maalipintaan muutoksia ja tästä syystä materiaali kuuluu parhaaseen RUV-luokkaan. SUPRAFLOW on myös erinomainen muovattavuudeltaan ja korroosiokestoltaan.

 

Korkeimman laatuluokan kotimainen materiaali sadevesijärjestelmiin

SUPRAFLOW on Piristeel Oy:n rekisteröity tavaramerkki Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. SUPRAFLOW:n materiaali valmistetaan Piristeelille SSAB:n Suomalaisilla tehtailla.

 

Vaihtoehto sinkille

Markkinoilla on myynnissä niin sanottuja titaanisinkistä valmistettuja sadevesijärjestelmiä. Järjestelmät ovat hyvin arvokkaita ja työstettävyydeltään hankalia. SUPRAFLOW tuo edullisemman ja työstettävyydeltään huippuluokan vaihtoehdon jokaisen saataville. SUPRAFLOW järjestelmät asennetaan kuten muutkin laadukkaat sadevesijärjestelmät. Siihen ei tarvita erikoisempia osia tai työvaiheita esimerkiksi suuremman lämpölaajenemisen huomioimiseksi.

 

Laatulupaus

SUPRAFLOW järjestelmä valmistetaan erittäin tarkan laadunvalvonnan alla. Komponenttien yhteensopivuus on huippuluokkaa ja pinnoite kestää vaativatkin muovaukset säilyen virheettömänä. Haluamme, että järjestelmä toimii mutkattomasti kymmeniä vuosia ilman huolia. SUPRAFLOW on korkeimman laatuluokan tuote, jolle myönnämme sen arvon mukaisen takuun.

 

TAKUU

 • 50 vuoden tekninen takuu
 • 25 vuoden pinnoitetakuu

MATERIAALI

 • 0,55-0,6 mm DX53D +Z350 SUPRAFLOW
 • 27,3 % paksumpi sinkkikerros
  Molemmin puolin pinnoitettu
 • 100 % Suomessa valmistettu

JÄRJESTELMÄ

 • 125 mm, 150 mm ja 180 mm puolipyöreät kourut
 • 100 mm ja 120 mm alastulot
 • Täydellinen osavalikoima
 • Väri: Matta Metalli Grafiitti (RR 41 matta)
 • Erityisen hyvin sävy sopii ZN, RR 23, RR 33 tai RR 41 sävyisiin kohteisiin.

EDUT

 • Erinomaisesti likaa hylkivä silkkinen pinnoite
 • Ylivertainen kestävyys UV-säteilyä vastaan
 • Erinomainen korroosiokestävyys
 • Erinomainen muovattavuus
 • 100 % kierrätettävä materiaali

Sadevesi­järjestelmät

Sadevesijärjestelmä

Pyöreä sadevesi­järjestelmä

Kantikas sadevesijärjestelmä

Kantikas sadevesi­järjestelmä

Tyylikäs ja likaantumaton sadevesijärjestelmä

Supraflow sadevesi­järjestelmät

Sadevesijärjestelmän ylläpito ja huolto

Sadevesi­järjestelmän huolto ja puhdistus

Vesikouru 180 mm

180 mm sadevesi­järjestelmä

Sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko SafeLine vaijerijärjestelmällä turvallisuus uudelle tasolle! Vaijerijärjestelmä on turvallinen ja toimiva kokonaisratkaisu yhtenäiseksi turvaköyden kiinnityspisteeksi. Käyttäjä on koko ajan kiinni turvavaijerissa putoamisen varalta.

Tutustu tuotteisiin about Pisko SafeLine vaijeri­järjestelmä

Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Pisko MultiFast on erityisesti loivien kattojen kulkuteiden tukevaan ja turvalliseen kiinnittämiseen kehitetty ratkaisu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko MultiFast kiinnitysratkaisu

Sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Sadevesi­järjestelmät

Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.
Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Tikas­tuotteet

Lumi­esteet

Pisko lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Lumi­esteet

Katto­sillat

Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. CE-merkityllä kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Katto­sillat

Turva­varusteet katolle

Pisko turvavarusteet varmistavat turvallisen siirtymisen vesikatolle ja liikkumisen katon huoltokohteisiin. Turvavarusteet ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko kattoturvatuotteilla ja turvavarusteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Turva­varusteet katolle

Kouru­rainat ja pelti­kelat

Piristeelin valikoimasta löytyy laaja valikoima Suomessa valmistettua terästä erilaisiin käyttötarpeisiin. Raaka-aineet ovat läheltä hankittuja ja siten ekologisesti kestävä valinta. Varastostamme saat nopealla toimitusajalla CE-merkityt 610 mm ja 1250 mm peltikelat sekä koururainat.

Tutustu tuotteisiin about Kouru­rainat ja pelti­kelat

Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Pisko Solar

Paloluukku

Pisko paloluukku eli pelastautumisluukku on tarkoitettu hätäpoistumistieksi kerrostalojen parvekkeilta. Helppokäyttöinen tuote varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta. Pisko paloluukun kaikki osat ovat Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty. Tuotteella on 40 vuoden tekninen takuu.

Tutustu tuotteisiin about Paloluukku