Pyöreä sadevesi­järjestelmä

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Pyöreä sadevesijärjestelmä

Sulavasti muotoillut pyöreät sadevesijärjestelmät valmistetaan vihreitä arvoja noudattaen SSAB:n kotimaisesta GreenCoat RWS Pural materiaalista.

RWS Pural pinnoitteen etuja ovat erinomainen korroosionkestävyys, hyvä taivutettavuus, hyvä ulkonäön kestävyys, likaa hylkivyys ja helppo puhtaanapito. GreenCoat RWS Puralin vaikutelma on trendikkään himmeä johtuen pinnoitteen mikrorakenteesta. Tämä antaa tuotteille viimeistellyn ja arvokkaan ilmeen.

Piristeelin koururainojen molemmat puolet (sekä kourun sisä- että ulkopuoli) ovat pinnoitettu markkinoiden paksuimmalla ja pitkäaikaiskestävimmällä sadevesijärjestelmien maalipinnoitteella, joka on täysin kromaattivapaa ja täyttää myös REACH-asetuksen kemikaalivaatimukset. GreenCoat RWS Puralilla on paras mahdollinen luokitus UV-kestävyydestä (Ruv4) sekä korroosionkestosta (RC5).

Kourujen läpimitat

– 125 mm
– 150 mm
– 180 mm

Syöksytorvien halkaisijat

– 87 mm
– 100 mm
– 120 mm
– 150 mm

Syöksytorvien varastopituudet

– 2,5 m (alastulosarjan kokonaispituus noin 3 m)

 

Kourujen ja syksytorvien poikkileikkaukset ja läpivirtauspoikkipinta-alat

Pyöreiden sadevesijärjestelmien tuoteluetteloista löydät tarkemmat tiedot Pisko-sadevesijärjestelmään kuuluvista osista:

Tuoteluettelo 125 mm kourut ja kourun tarvikkeet
Tuoteluettelo 150 mm kourut ja kourun tarvikkeet

Tuoteluettelo 100 mm syöksytorvet ja tarvikkeet
Tuoteluettelo 120 mm syöksytorvet ja tarvikkeet
Tuoteluettelo 150 mm syöksytorvet ja tarvikkeet

Tuoteluettelo/Esite 180 mm sadevesijärjestelmä

 

Varastovärit pyöreälle sadevesijärjestelmälle

Vakiovärit pyöreille sadevesijärjestelmille ovat valkoinen RR 20, tumma harmaa RR 23, punainen RR 29, tumma ruskea RR 32 ja musta RR 33. Saatavilla myös muut RR- ja RAL-sävyt.

Sadevesi­järjestelmät

Sadevesijärjestelmät

Pyöreä sadevesi­järjestelmä

Kanttinen-sadevesijarjestelma

Kanttinen sadevesi­järjestelmä

Supraflow-sadevesijarjestelma

Supraflow sadevesi­järjestelmät

Sadevesi­järjestelmät ja kattoturva­tuotteet

Sadevesi­järjestelmät

Pisko sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Tikas­tuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille.
Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Lumi­esteet

Pisko lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Katto­sillat

Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. CE-merkityllä kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Turva­varusteet

Pisko turvavarusteet varmistavat turvallisen siirtymisen vesikatolle ja liikkumisen katon huoltokohteisiin. Turvavarusteet ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko turvavarusteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Kouru­rainat ja pelti­kelat

Piristeelin valikoimasta löytyy laaja valikoima Suomessa valmistettua terästä erilaisiin käyttötarpeisiin. Raaka-aineet ovat läheltä hankittuja ja siten ekologisesti kestävä valinta. Varastostamme saat nopealla toimitusajalla CE-merkityt 610 mm ja 1250 mm peltikelat sekä koururainat.

Pisko Solar

Aurinkopaneelien kattokiinnitykset ovat tärkeä osa vihreiden energia-arvojen mukaisia Solar-kokonaisuuksia. Tarjoamme tehokkaan valikoiman testattuja, turvallisia ja pohjoiset olosuhteet kestäviä aurinkopaneelien kattokiinnikkeitä. Pisko Solar aurinkopaneelikiinnikkeet ovat aina Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty ja tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Paloluukku

Pisko paloluukku on tarkoitettu hätäpoistumistieksi kerrostalojen parvekkeilta. Helppo käyttöinen tuote varmistaa turvallisen ja nopean poistumisen kerrostalon jokaisesta kerroksesta. Pisko paloluukun kaikki osat ovat Qualicoat 1 laatuluokan vaatimukset täyttävillä jauhemaaleilla pintakäsitelty. Tuotteella on 40 vuoden tekninen takuu.