Haemme sesonkityöntekijöitä eri tuotanto-osastoille

 

Haemme nyt ensi kesään / syksyyn määräaikaisiin työsuhteisiin Kauhavalle

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ ERI TUOTANTO-OSASTOILLE

Tehtäviin valittavat henkilöt tulevat toimimaan ohutlevytuotteiden valmistusosastolla särmäys- ja prässäystöissä, jauhemaalaamossa maalattavien tuotteiden ripustajina ja pakkaajina sekä lähettämössä varastotyöntekijöinä. Työt ovat määräaikaisia, kestoltaan 3-6 kuukautta.

Haemme tehtäviin motivoituneita ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joille laatu ja työn tuottavuus ovat tärkeitä arvoja. Aikaisempi työkokemus/koulutus metalli-, jauhemaalaamo- tai varastoalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme mielenkiintoisia sesonkitöitä vastuullisen yrityksemme palveluksessa. Piristeel antaa kattavan perehdytyksen yrityksen toimintamalleihin ja työtehtävien hoitamiseen laadukkaasti. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkossa työllistyä Piristeelin palvelukseen.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa. Hakemukset sekä yhteydenotot käsittelee Eezy Henkilöstöpalvelut. Haku on voimassa 26.2.2023 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätä heti hakemuksesi Eezy verkkosivuilla!

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jussi Vattuaho
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 536 2080
jussi.vattuaho@eezy.fi

vesikourun koukkuja ripustetaan maalausta varten

Sadevesijärjestelmän alastuloputkia tehdään torvilinjalla

särmäysosastolla särmätään kattoturvatuotteita

Tuotteita pakataan lähettämössä

Piristeel Oy on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Tuotteemme tunnet Pisko-tuotemerkistä. Tänä päivänä Piristeel Oy työllistää noin 100 henkilöä ja uusi moderni kattoturvatehdas on kooltaan 18 000 neliömetriä. Liikevaihto vuonna 2021 oli 29,1 m€. Piristeel on osa Ruukki Constructionia.