Haemme sesonkityöntekijöitä eri tuotanto-osastoille

 

Haemme nyt ensi kesään / syksyyn määräaikaisiin työsuhteisiin Kauhavalle

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ ERI TUOTANTO-OSASTOILLE

Tehtäviin valittavat henkilöt tulevat toimimaan ohutlevytuotteiden valmistusosastolla särmäys- ja prässäystöissä, jauhemaalaamossa maalattavien tuotteiden ripustajina ja pakkaajina sekä lähettämössä varastotyöntekijöinä. Työt ovat määräaikaisia, kestoltaan 3-6 kuukautta.

Haemme tehtäviin vähintään 16 vuotta täyttäneitä, motivoituneita ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joille laatu ja työn tuottavuus ovat tärkeitä arvoja. Aikaisempi työkokemus/koulutus metalli-, jauhemaalaamo- tai varastoalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme mielenkiintoisia sesonkitöitä vastuullisen yrityksemme palveluksessa. Piristeel antaa kattavan perehdytyksen yrityksen toimintamalleihin ja työtehtävien hoitamiseen laadukkaasti. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkossa työllistyä Piristeelin palvelukseen.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa. Hakemukset sekä yhteydenotot käsittelee Eezy Henkilöstöpalvelut. Haku on voimassa 10.3.2024 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätä heti hakemuksesi Eezyn verkkosivuilla!


Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tuuli Vuorenmaa
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 4129333
tuuli.vuorenmaa@eezy.fi

vesikourun koukkuja ripustetaan maalausta varten

Sadevesijärjestelmän alastuloputkia tehdään torvilinjalla

särmäysosastolla särmätään kattoturvatuotteita

Tuotteita pakataan lähettämössä

Yrityskuvaus

Piristeel Oy on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Tuotteemme tunnet Pisko-tuotemerkistä. Toiminnastamme tekevät piskon verran parempaa saavuttamamme ISO 9001, ISO14001 ja ISO45001 sertifioinnit ja kautta linjan vahvana arvonamme on, että laadusta ja turvallisuudesta ei tingitä.

Tänä päivänä Piristeel Oy työllistää noin 100 henkilöä ja uusi moderni kattoturvatehdas on kooltaan 19 000 neliömetriä. Liikevaihto vuonna 2022 oli 31,1 m€. Piristeel on osa Ruukki Constructionia.