Ruukki Construction investoi viisi miljoonaa euroa Piristeelin tehtaaseen


Lehdistötiedote 7.2.2022

 

Ruukki Construction jatkaa panostuksia kattoliiketoimintaan ja investoi viisi miljoonaa euroa Piristeelin tehtaaseen Kauhavalla

Ruukki Construction investoi viisi miljoonaa euroa kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä valmistavaan Piristeelin tehtaaseen. Investointi tukee yhtiön kasvustrategiaa parantamalla kattotuotteiden toimituskykyä sekä laajentamalla tuotevalikoimaa. Vuoden alussa aloitettava investointiohjelma on tarkoitus saada päätökseen vuoden 2024 aikana.

Ruukin tavoitteena on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua toimittamalla koko kattopaketti samalla kertaa yhdeltä toimittajalta. Kokonaispakettiin kuuluvat myös Piristeelin valmistamat kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

Piristeelin tehtaan kehittäminen mahdollistaa kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien myynnin kasvun kaikilla Ruukin markkina-alueilla: Suomessa, Skandinaviassa, Baltiassa ja itäisessä Keski-Euroopassa. Jokaisella markkina-alueella on omat tuotteensa, ja investointi mahdollistaa tuotteiden entistä paremman räätälöinnin asiakastarpeisiin sopiviksi.

”Investoinnin perustana on hyvä asiakasyhteistyö. Modernisoimme tuotantolaitteita ja laajennamme toimitiloja, jotta pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme eri markkina-alueilla. Parannukset lisäävät myös toiminnan tehokkuutta ja työturvallisuutta. Lisäksi modernit energiatehokkaat tuotantolaitteet ovat askel kohti kestävän kehityksen mukaista toimintaa”, kertoo Ruukin kattoliiketoiminnasta vastaava johtaja Jouni Metsämäki.

Ruukki Constructioniin kuuluva Piristeelin tehdas sijaitsee Kauhavalla, Etelä-Pohjanmaalla ja se työllistää noin 100 henkilöä. Ruukin muut Suomen tehtaat sijaitsevat Alajärvellä ja Vimpelissä. Joulukuussa 2021 Ruukki kertoi 8 miljoonan euron investoinnista Vimpelin tehtaaseen.

Lataa tästä lehdistötiedote pdf-muodossa.