Avoin työpaikka: levytyökeskus operaattori

 

Haemme levytyökeskus operaattoria vakituiseen työsuhteeseen

LEVYTYÖKESKUS OPERAATTORI

Levytyökeskus operaattorina vastaat levytyökeskuksien toiminnasta osana tiimiä. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu koneiden päivittäinen käyttäminen, työkalujen vaihto/asetusten teko, työkalujen huolto, sekä jokin verran ohjelmointia. Lisänä ilta/viikonloppu päivystyksiä työkierron mukaan. Hakijalta edellytämme automaattikoneiden tuntemusta tai motivoitunutta asennetta kyseiseen tehtävään. Aiempi kokemus/työskentely ohutlevykoneilla katsotaan eduksi. Toimipaikkasi tulee olemaan tehtaallamme Kauhavalla.

Tarjoamme

  • Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän osana kansainvälistä pörssiyhtiötä.
  • Työsuhde-etuina mm. ePassin sekä kattavat työterveyspalvelut

 

Pyydämme lähettämään CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@piristeel.fi, sunnuntaihin 12.12.2021 mennessä.

Lisätietoja:
Osastoesimies Toni Tuori, 044 0338883
Tehdaspäällikkö Harri Peltonen, 040 5800393

Levytyökeskus

Tänä päivänä Piristeel Oy työllistää noin 100 henkilöä ja Euroopan modernein kattoturvatehdas on kooltaan 18 000 neliömetriä. Piristeel tuli osaksi Ruukki Constructionia vuoden 2019 keväällä ja on osa Ruukin kattoliiketoimintayksikköä. Ruukki valmistaa teräkseen pohjautuvan rakentamisen tuotteita ja palveluja. Ruukki työllistää noin 1 500 henkilöä, ja tuotantoa on 10 tehtaassa.