Avoin työpaikka: HSEQ-päällikkö

 

Haemme HSEQ-päällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

HSEQ-päällikkö

HSEQ-päällikkönä vastaat tehtaan laatu- ja ympäristöjärjestelmän ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Toimit turvallisuus- ja työsuojelupäällikkönä, sekä vastaat työturvallisuuden kehittämisestä. Analysoit ja ideoit turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioita jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti. Ylläpidät turvallisuus-, ympäristö- ja laaturaportointia.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Jobillan kanssa. Käy testaamassa Jobillan sivuilla soveltuisitko tehtävään: HSEQ-päällikkö (Jobilla.com).

Piristeeli tuotanto kehittyy

Yrityskuvaus

Piristeel Oy työllistää noin 100 henkilöä ja Euroopan modernein kattoturvatehdas on kooltaan 18 000 neliömetriä. Piristeel on osa Ruukki Constructionia ja sen kattoliiketoimintayksikköä sekä osa SSAB konsernia. Ruukki valmistaa teräkseen pohjautuvan rakentamisen tuotteita ja palveluja. Tuotteitamme käytetään kestävän kehityksen mukaisesti rakennettavissa seinissä ja katoissa. Ruukki työllistää noin 1 500 henkilöä, ja tuotantoa on 10 yksikössä. Toimimme asiakkaiden lähellä 10 Euroopan maan alueella ja palvelemme heitä Pisko, Ruukki ja Plannja –päätuotemerkeillä.

Ruukin vertailukelpoinen liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 590 milj. euroa. Olemme kotoisin Pohjolasta ja osa SSAB:ta, jonka kanssa meillä on yhteinen arvopohja, sekä pitkä kokemus teräs- ja rakennusteollisuudesta.

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö, jolla on työntekijöitä yli 50 maassa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq Tukholmassa ja toissijaisesti Nasdaq Helsingissä. www.ssab.com