Tiedotteet


04.03.2020
Haemme sesonkityöntekijöitä


Haemme nyt määräaikaisiin työsuhteisiin

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ ERI TUOTANTO-OSASTOILLE

Tehtäviin valittavat henkilöt tulevat toimimaan ohutlevytuotteiden valmistusosastolla särmäys- ja prässäystöissä, jauhemaalaamossa maalattavien tuotteiden ripustajina ja pakkaajina sekä lähettämössä varastotyöntekijöinä. Työt ovat määräaikaisia, kestoltaan 3-6 kuukautta.

Haemme tehtäviin motivoituneita ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joille laatu ja työn tuottavuus ovat tärkeitä arvoja. Metalli-, jauhemaalaamo- tai varastoalan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Odotamme hakijoiden olevan 18 vuotta täyttäneitä.

Tarjoamme mielenkiintoisia sesonkitöitä vastuullisen asiakasyrityksemme palveluksessa. Piristeel antaa kattavan perehdytyksen yrityksen toimintamalleihin ja työtehtävien hoitamiseen laadukkaasti. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkossa työllistyä yrityksen palvelukseen.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa. Haku on voimassa 31.3.2020 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten täytä HAKEMUS heti!

työilmo-sesonki-Piristeel