Tiedotteet


15.02.2018
Kesätöihin Piristeelille

Haemme nyt määräaikaisiin työsuhteisiin

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ ERI TUOTANTO-OSASTOILLE.


Tehtäviin valittavat henkilöt tulevat toimimaan ohutlevytuotteiden valmistusosastolla särmäys- ja prässäystöissä, jauhemaalaamossa maalattavien tuotteiden ripustajina ja pakkaajina sekä lähettämössä varastotyöntekijöinä. Työt ovat määräaikaisia, kestoltaan 2-8 kuukautta.

Haemme tehtäviin motivoituneita ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joille laatu ja työn tuottavuus ovat tärkeitä arvoja. Metalli- tai varastoalan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Odotamme hakijoiden olevan 18 vuotta täyttäneitä.

Tarjoamme mielenkiintoisia sesonkitöitä vastuullisen työnantajan palveluksessa. Annamme kattavan perehdytyksen yrityksen toimintamalleihin ja työtehtävien hoitamiseen laadukkaasti. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkossa työllistyä yrityksen palvelukseen.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa. Lisätietoja tehtävistä antaa Rami Korpi, puh. 050 443 1853 tai Mikael Potila, puh. 0400 615 958.

Mikäli kiinnostuit tarjoamistamme sesonkitöistä, täytä työnhakulomake osoitteessa www.smilepalvelut.fi. Kutsumme hakemusten perusteella työhaastatteluun. Viimeinen hakupäivä 31.3.2018.

Marko