Käänteentekevä uutuus markkinoille


supraflow-sadevesijärjestelmä-tuotekuva

supraflow

 

Kestävyyttä ja silkinsulavaa virtausta


Huippuluokan kestävyys sekä silmiä hivelevä silkkinen ulkonäkö yhdistettynä yhteen tuotteeseen. SUPRAFLOW-uutuusmateriaali kehitettiin tarpeeseen tuoda sadevesijärjestelmämarkkinoille jotakin entistäkin kestävämpää ja kauniimpaa järkevään hintaan. 

SUPRAFLOW yhdistää kaikki parhaat ominaisuudet, joita sadevesijärjestelmältä voidaan vaatia. Fluoria sisältävän silkkisen pintansa ansiosta se hylkii likaa paremmin kuin muut materiaalit. Auringon UV-säteily ei aiheuta maalipintaan muutoksia ja tästä syystä materiaali kuuluu parhaaseen RUV-luokkaan. SUPRAFLOW on myös erinomainen muovattavuudeltaan ja korroosiokestoltaan.

Paras materiaali sadevesijärjestelmiin

 
SUPRAFLOW on Piristeel Oy:n rekisteröity tavaramerkki Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. SUPRAFLOW materiaali valmistetaan Piristeelille SSAB:n suomalaisilla tehtailla.


ESITTEET JA OHJEET
SUPRAFLOW-esite 
SUPRAFLOW-tuoteluettelo

 
 
TAKUU
50 vuoden tekninen takuu
25 vuoden pinnoitetakuu
MATERIAALI
0,55-0,6mm DX53D +Z350 SUPRAFLOW
27,3 % normaalia paksumpi sinkkikerros
Molemmin puolin pinnoitettu
100 % Suomessa valmistettu
JÄRJESTELMÄ
180 mm, 150 mm ja 125 mm puolipyöreät kourut
120 mm, 100 mm ja 87 mm alastulot
Täydellinen osavalikoima
Väri: Matta Metalli Grafiitti
Erityisen hyvin sävy sopii RR23, RR33 tai RR41 sävyisiin kohteisiin.

EDUT
Erinomaisesti likaa hylkivä silkkinen pinnoite
Ylivertainen kestävyys UV-säteilyä vastaan
Erinomainen korroosiokestävyys
Erinomainen muovattavuus
100 % kierrätettävä materiaali

 

Vaihtoehto sinkille


Markkinoilla on myynnissä niin sanottuja titaanisinkistä valmistettuja sadevesijärjestelmiä. Järjestelmät ovat hyvin arvokkaita ja työstettävyydeltään hankalia. SUPRAFLOW tuo edullisemman ja työstettävyydeltään huippuluokan vaihtoehdon jokaisen saataville. SUPRAFLOW-järjestelmät asennetaan kuten muutkin laadukkaat sadevesijärjestelmät. Siihen ei tarvita erikoisempia osia tai työvaiheita esimerkiksi suuremman lämpölaajenemisen huomioimiseksi.

Laatulupaus


SUPRAFLOW-järjestelmä valmistetaan erittäin tarkan laadunvalvonnan alla. Komponenttien yhteensopivuus on huippuluokkaa ja pinnoite kestää vaativatkin muovaukset säilyen virheettömänä. Haluamme, että järjestelmä toimii mutkattomasti kymmeniä vuosia ilman huolia. SUPRAFLOW on korkeimman laatuluokan tuote, jolle myönnämme sen arvon mukaisen takuun.


Supraflow- sadevesijärjestelmän esittelyvideo