Rännmaskiner


Vi tillverkar 125 mm och 150 mm halvrunda Rainway-rännmaskiner. Därtill tillverkar vi tilläggsutrustning för rännmaskiner, t.ex. bandhasplar för vertikal spolning, rullställningar och stödställningar för körning av rännor.

Vi importerar kantiga rännmaskiner som tillverkats av den amerikanska ränn- och takplåtsmaskinjätten New Tech Machinery.

Förutom rännmaskiner tillhandahåller vi högklassiga SSX Seamer eldrivna falsstängare, Tapco MAX-I-MUM kantmaskiner och deras reservdelar.

 

Halvrunda Rainway-rännmaskiner

 

 Rainway 125 mm automaattikourukone

 

Vi tillverkar Rainway-rännmaskiner på vår egen fabrik i Kauhava. I vårt sortiment finns 125mm och 125mm djupa/150mm Rainway-rännmaskiner samt 150mm Rainway Heavy Duty för bearbetning av koppar, aluminium och hårdare stål. Rainway-rännmaskinen är det rätta verktyget för produktion av hängrännor.

Till Rainway-rännmaskiner finns flera olika tillbehör.

Ta kontakt för att få mera information om Rainway-rännmaskiner. Mera detaljerad information om rännmaskiner finns i broschyren!

 

 

Kuvassa Rainway 150 mm kourukone manuaalikatkaisulla ja rullatelineellä.Kuvassa Rainway 150 mm kourukone manuaalikatkaisulla ja haspelilla.

 

 

 

Rainway U-Style 6/12 HD halvrunda rännmaskin

HD Kourukone rullatelineellä

Ladda ned broschyren om HD rännmaskinen (på engelska)!

Kantiga rännmaskiner

 

 

NTM Kanttinen kourukone 6

 

Piristeel Oy har ett avtal med New Tech Machinery. Enligt avtalet är Piristeel återförsäljare för alla New Techs maskiner med ensamrätt i Skandinavien och Baltikum. New Tech Machinery är ett företag med långa traditioner och det producerar marknadens högklassigaste kantiga hängrännmaskiner och takplåtsmaskiner för falsade tak och klickplåttak.

På den kantiga sidan innefattar sortimentet 125mm och 150mm NTM Mach II-rännmaskiner samt 125mm/150mm NTM Combo-rännmaskinen.

Bekanta dig med New Tech Machinerys maskiner på adressen www.newtechmachinery.com
Ladda också ned broschyren om NTM Mach II-rännmaskinen

Ta kontakt för att få ytterligare information och en offert för NTM-rännmaskiner!