För proffs


 

Piristeel Oy är Finlands ledande tillverkare av regnvattensystem, stegar och taksäkerhetsprodukter. De inhemska Pisko-produkterna tillverkas enligt värderingarna hos ett familjeföretag med långa traditioner.

I Pisko-familjen tror man på samarbete, såväl inom företaget som mellan kunder och leverantörer. Vår service är professionell, smidig och pålitlig.

Piristeel är ett finskt familjeägt självständigt bolag, som erbjuder stöd opartiskt till alla sina kunder. Vi gnager inte på vår kunds bröd. Vi konkurrerar inte om samma objekt. Vår kunds framgång är ett mycket viktigt värde för oss. Ett familjevärde.

Piristeel är en pålitlig partner vars verksamhet stöder sig på långa kundrelationer. Vi strävar efter att utveckla vår verksamhet och våra produkter kontinuerligt genom att vara en föregångare såväl i Finland som på exportmarknaden. Ett bra samarbete mellan företagen och en bra anda inom företaget är i slutändan beroende av mänskliga relationer, kvalitetsprodukter och engagemang. Med en positiv attityd och glad yrkeskunskap går vi framåt i vårt femte årtionde.

 Suomen-vahvimmat-bisnode-logot-svBureua-Veritas-korkeinluottoluokitus-logot-sv