För privatpersoner


Piristeel Oy är Finlands ledande tillverkare av regnvattensystem, stegar och taksäkerhetsprodukter. Pisko-produkterna tillverkas enligt värderingarna hos ett familjeföretag med långa traditioner.

I den österbottniska professionalismen och oeftergivligheten finns inte plats för kompromisser. När man vill göra saker snäppet bättre än andra, skapas produkter vilkas hållbarhet, säkerhet och funktionalitet är av toppklass. Pisko är vinnarens val.

Pisko-produkterna har planerats för lätt och säker montering. Produkterna har en lång livscykel och lämpar sig utmärkt för krävande nordiska förhållanden. Produkttestning utförs oftare än vad standarder kräver. Vi nöjer oss inte med testframgångar som snuddar vid ribban utan överskrider kraven rejält och med en ordentlig säkerhetsmarginal. Bara det bästa är bra nog, när det är fråga om människors säkerhet och dess förbättrande.

Alla Pisko-takstegar och takbryggor med tillhörande fästanordningar har CE-märkning. Inom regnvattensystemen erbjuder vi marknadens mest omfattande urval av såväl modeller som färger.

Pisko-produkternas återförsäljare hittar du på återförsäljarkartan!

 Suomen-vahvimmat-bisnode-logot-svBureua-Veritas-korkeinluottoluokitus-logot-sv